Топ 100 игри на компютъра, или най-добрите идеи за игра на компютъра

Anonim

Така че днес трябва да разберем с вас най-добрите 100 игри на компютъра. Или по-скоро, само най-добрите варианти за компютърни играчки, които могат да ви помогнат да се отпуснете, както и да прекарате времето. Този избор далеч не е прост - има много жанрове и тенденции, всеки предпочита нещо специфично. Но все пак е възможно да се намери нещо подходящо. По-добре е, разбира се, да направим 100-те най-добри игри на компютъра с разделение на жанрове. И по този начин ще търсим най-добрите възможности за прекарване на времето на компютъра.

Indy

Разбира се, разнообразие от играчки за компютъра много. И ако не знаете какво да правите със себе си, тогава можете да се обърнете към такава посока като инди. Напоследък те са много чести. И често лъвският пай може да бъде намерен в категорията "Топ 100 игри за слаби компютри, които ще харесат много". Вярно е, че не фактът, че компютърът ви за инди игри трябва да е слаб. Много често мнозина смятат, че инди е вид "под-игра". Както показва практиката, това становище е неправилно.

От indie игри можете да предложите доста интересен и добре познат продукт - SlenderMan. Ужасяващи за оцеляване. Тя може да се изплаши, но понякога монотонните scrimmers започват да досадно и досадно. Между другото, инди игрите са предимно филми на ужасите. Това е такава мода дойде. Ако предпочитате симулатори, можете да опитате Forest Village. Като пясъчници? След това си свалете известния "Minecraft". Колкото и да е странно, понякога се нарича още инди игри. Като цяло, Minecraft вече може да заема потребителя дълго време. И ние продължаваме да изследваме най-добрите 100 най-добри игри на компютъра. По-точно, гледайте списъка с играчки, които ще помогнат да преминете вечерта.

ужас

Всъщност жанра на ужасите е изключително популярен. И привлича много играчи. Така че, не можете да си представите топ 100 игри на компютъра без тези продукти. Съвременните филми на ужасите много. Въпреки това, само някои са наистина популярни. И така, какво играят феновете, за да ухаят нервите ви?

Например, серията Resident Evil серия е перфектна. Става въпрос както за "старото училище" (1, 2, 3 и Code Veronica), така и за съвременните иновации с добавянето на стрелец (4, 5, 6 и Revelations). По принцип, ако се вгледате внимателно, новите части са по-скоро стрелец. Но толкова много филми на ужасите правят сега. Също така опитайте злото вътре.

Искате ли игра за оцеляване, но без стрелците? След това изпълнете SCP: нарушение на съдържанието. Тук трябва да излезете от научния комплекс, изпълнен с разнообразни чудовища. Далеч в нея, разбира се, да не губим, но за известно време това ще е достатъчно. Не забравяйте съвременната игра The Forest. Тя вече е заинтересувала много от нейната история. И в топ 100 игри на компютъра се намира в доста високи позиции.

симулации

Симулаторите са друг жанр, който привлича много хора. Особено тийнейджъри. И във всеки списък на най-добрите игри симулатори заемат водещи позиции. По този начин има няколко доста интересни и вече известни възможности за прекарване на времето.

За начало, това е The Sims. Говорим за всички негови части. Можете лесно да управлявате човешкия живот, да строите къщи, да растете и така нататък. По-скоро тя е по-страстна към момичетата. Момчетата са подходящи за състезателен симулатор. Нещо като Need For Speed. Това е прилична игра. И тя наистина държи в началото на най-добрите игри за компютри.

Не забравяйте за Skyrim, както и за GTA. Редовни игри с елементи на симулатори. Първият ви позволява да посетите ролята на скитник, който живее в тайнствен и вълшебен свят, а вторият - да разберете какъв е животът на един типичен гангстер. Обикновено на първо място е GTA V. Топ 100 игри на компютъра не могат да бъдат представени без тази играчка.

кооперация

Групова игра и способността да играете тази или онази игра с приятел е това, което позволява на разработчиците да печелят добри пари. А някои така наречени кооперативни играчки заслужават внимание. Те са в топ 100 на PC игри.

Например, проклет. Типичен филм на ужасите, в който основната цел е да оцелее. Е, или убий тези, които оцелеят. Всичко зависи от коя страна сте - играчите или чудовището. Проклятието е типичен кооператив. Човек няма да може да го играе. И въпреки многобройните си неуспехи в работата, тя все още често се среща сред най-добрите играчки за компютри.

Resident Evil, който вече беше споменато по-рано, също попада в най-добрите игри за сметка на кооперацията. Така че, това е чудесна възможност да направите някакво разнообразие в геймплея. И, разбира се, не съвсем съвместно, но съвместните опции са "онлайн игри". Опитайте Dotu, Perfect World, Prime World, Alods или Counter Strike. И няма да съжалявате! Като цяло, топ 100 игри на компютъра може да бъде дълго време. В крайна сметка, за всеки играч има свой собствен списък на най-добрите. Най-известните и общи опции, които вече знаем. А останалото е решението на всеки човек.