Всички автомобили в "GTA: San Andreas": подробен анализ

Anonim

Някой знае ли как да преведе Grand Theft Auto? Не? И напразно! В крайна сметка, името характеризира играта. Превежда се както следва: "Голямата кражба на машини". Е, това, разбира се, е буквален превод, и ако по прост начин се окаже „Голямата кражба на авто”. И това напълно характеризира играта и в същото време означава, че колите в нея са един от ключовите елементи. Това е за тях, които ще бъдат обсъдени, ще анализираме подробно всички автомобили в "GTA: San Andreas".

Като цяло, за колите

Както вече споменахме, колите в играта - това е един от ключовите елементи. Разбира се, няма да изброяваме всеки поотделно, преди всичко ще провеждаме, така да се каже, екскурзия по тях, да поговорим за това какви са типовете, какви отличителни черти се открояват, къде и как да се получи тази или онази кола и така нататък. Така че нека започнем.

Първото нещо, което бих искал да подчертая фигурата, която характеризира броя на автомобилите, които се случват в играта. И този брой е равен на 182-м машини. Разбира се, има вероятност тази цифра да е неточна, защото има голяма вероятност не всички коли да бъдат намерени в GTA: San Andreas, но във всеки случай тя е близо до истината.

По време на игра можете да видите тези класове машини:

 • Джипове и джипове;
 • полицейски коли;
 • миниванове и камиони;
 • спортни автомобили;
 • състезателни коли;
 • велосипеден транспорт и мотоциклети;
 • класически автомобили;
 • офис;
 • автомобили от средна класа;
 • lowriders;
 • лодки;
 • хеликоптери;
 • равнини.

Както виждате, разработчиците са се опитвали да запълнят въображаемия си свят с такъв огромен брой машини. Между другото, в допълнение към всички по-горе превозни средства, има и такива, които не отговарят на всяка класификация, така че играта ще бъде в състояние да ви изненада.

За съжаление, всички автомобили в "GTA: San Andreas" не могат да бъдат разглеждани, но вместо това ще направим нещо по-полезно.

Как бързо да намерите кола

Тези, които играят играта, най-вероятно, ще бъдат изненадани от този подзаглавие, защото стотици коли бързат пред очите ви всяка минута, избират каквото искате, просто натиснете бутона. Но ще бъде малко за другата. И още повече, че някаква прохладна кола на пътя няма да може да бъде намерена, и ако не искате да преминете през сюжета, няма да можете да го срещнете изобщо.

Тя ще бъде за някои кодове, които са били в поредицата от игри "GTA" от първата част. Може би някой не знае, че има кодове за "GTA: San Andreas" на колите. С помощта на тези кодове, можете да влезете във вашето владение на кола, а не просто, а по-скоро стръмни. Но за съжаление, по този начин няма да бъде възможно да се вземат всички коли в GTA: San Andreas.

Така че, за да не губите време, трябва незабавно да излъчите всички кодове за мами и да им дадете символи. Списъкът е както следва:

Както виждате, кодовете на "GTA: San Andreas" за автомобили ще ви осигурят много коли и въпреки факта, че дори не е нужно да прекарвате време в търсене на тях. Ако някой не знае, тези кодове се въвеждат директно по време на геймплея, т.е. можете да спрете по средата на улицата и да започнете да въвеждате клавишна комбинация, след което машината се материализира пред вас.

Как да добавите автомобили към играта

Също така бих искал да отбележа, че освен всички видове автомобили, можете да ги разнообразите, т.е. да замените някои модели с други. В същото време техните характеристики ще се променят, а не само тяхната поява. Такива операции станаха осъществими благодарение на потребителски модификации, които в момента са в интернет. Ако искате например да бъдете в "GTA: San Andreas" Бърза и яростна машина 6, тогава изтеглете мода, инсталирайте го и ще получите тези автомобили.

Как да инсталирате модификация

Все пак, вероятно си струва да разкажете как са инсталирани модификациите. Да добавим пример за автомобили на ВАЗ. "GTA: San Andreas" ще играе с други цветове с нашата местна автомобилна индустрия.

Така че, намери този мод в интернет и да го изтеглите. Освен това има няколко сценария.

 1. Ако сте изтеглили пълноправен мод, тогава, най-вероятно, с него идва и стартер. В този случай трябва само да го стартирате и след като сте задали папката с играта, стартирайте инсталацията. След неговото завършване автомобилите на ВАЗ ще бъдат добавени към играта.
 2. Вторият вариант включва ръчно инсталиране, той е по-сложен, но все още изпълним, инструкциите винаги са прикрепени към такива модове, като го използват, изпълняват всички манипулации, след това отиват в играта и се наслаждават.
 3. Третият вариант може да бъде и ръчна инсталация, но всяка машина поотделно. Сега повече за това.

Третият вариант е идеален за онези хора, които искат да заменят някои от колите в самата игра. Това е, така да се каже, вие сами ще бъдете автор на събранието и ще решите коя кола да добавите към играта.