Доспехи за вампири в Скайрим: мода. Доспехи за вампири

Anonim

Вампирите в Скайрим ще ви посрещнат доста често. Това са страхотни опоненти, които могат да се състезават в битка дори и за добре изпомпания характер. А вампирите се отличават с изтънчено чувство за стил, така че не е изненадващо, че много от геймърите биха искали да получат екипировка.

Тази статия е посветена на това как да направите това. Тя ще се счита за обичайната вампирска броня в Скайрим, както и мода, позволяваща да правят дрехите на нощните ловци още по-екстравагантни и стилни.

Стандартно оборудване

Изработен от здрава кожа и добре прилягащ. Това оборудване може да бъде намерено в играта в три различни цвята: бяло, сиво и червено. Въпреки това, въпреки разликите във външния вид, всички тези комплекти имат идентични характеристики.

Единственият начин да се получи стандартна вампирична броня в Скайрим е да го премахнете от телата на предишните собственици. На свой ред те лесно могат да бъдат намерени в замъка Волкихар, който посещавате по време на преминаването на надстройката за предпазители. В допълнение, вампирите в Скайрим често атакуват градове, така че никой не ви безпокои да ги убиете и да вземете всичко, от което имате нужда.

Кралско облекло

Доспехите на вампирското благородство се различават значително от стандартната версия. На пръв поглед може да се види, че за неговото производство са използвани по-благородни и съответно по-скъпи материали. В допълнение, пълна с кралски броня е дъждобран, който изглежда много стилно.

За съжаление получаването на това оборудване не е толкова лесно. Така че можете да го намерите, докато проучвате замъка Волкихар или да го премахвате от тялото на Харкон. В този случай няма да можете да изработвате кралски брони в ковачницата, но може да се подобри, като използвате няколко парчета кожа.

Що се отнася до специалните свойства, цялото оборудване от този тип има очарование, което ви позволява бързо да възстановите магическата енергия. Не можете да го премахнете или да го промените.

Dawnguard vampire armorfix

Незначителна промяна, която въвежда важни промени във вампирската броня в Скайрим. По-специално, този модул ви позволява да събирате всички комплекти оборудване за нощни ловци от добавката Downguard, без значение коя от противоположните страни сте избрали.

Също така, инсталирате всички файлове, можете да получите вампир качулка. Тя може да бъде или отстранена от телата на убитите нощни хищници, или просто да се купи в замъка Волкихар. Качулката е омагьосана без никакви проблеми, подобрява се и се предлага в пълен комплект броня. Той изглежда страхотно на zverorasah и не нарушава текстурата на лицата им.

Освен това, след инсталирането на модификацията, ще можете да намерите бронята на Валерика в нейния офис. Бронята ще бъде представена в едно копие и ако желаете, можете да я подобрите.

Мод за коване

Както знаете, вампирската броня в Скайрим не може да се направи в ковачницата. Тази модификация ви позволява да коригирате тази несправедливост. В този случай модът не противоречи на сюжета. Например, не можете да изработвате оборудване, докато не изпълните заданието за пробуждане от добавката за предпазител. В допълнение, ще трябва да изпомпвате някои умения в клон "Ковачество", в противен случай няма да можете да изкопаете необходимите елементи.

Моля, обърнете внимание, че модът добавя към гамата от занаятчийски изделия не само оръжието за вампири, но и много други интересни доспехи. Например, можете да направите бронята на Falmer, тежката доспешна броня и т.н.

Истинска кралска броня

Това е мод за кралска вампирна броня в Скайрим. Заменя стандартното оборудване за по-изразителен, но в същото време тъмно. Бронята е изработена в червени и черни цветове, а слоят е украсен с наметалото. Бронята изглежда чудесно и за мъжки, и за женски герои.

Всички текстури, използвани за създаване на съоръжения, имат висока резолюция. Това означава, че няма да откриете никакви блокирани елементи, считайки бронята от близко разстояние. Имайте предвид, че за да работи корекцията на модификацията, трябва да имате инсталиран допълнителен модул Downguard.

Доспехите

Отлично прекрояване на вампирската броня за Skyrim. След като го установите, ще замените стандартното оборудване на нощните хищници с по-подробен и екстравагантен модел. Бронята е подходяща за мъжки и женски герои, но в същото време ги разглежда по различен начин. По-специално, бронята на по-слабия пол има по-открити пространства.

В допълнение, по време на инсталирането на тази модификация, ще имате избор: напълно да замените стандартната броня на вампирите, или да я оставите в оригиналната му форма, и да добавите нова версия на бронята към списъка на занаятчийските предмети. Тук всеки трябва самостоятелно да реши коя от опциите ще бъде по-удобна.

Lustmord skyrim vampire armor

Както почти всички такива модификации, добавя в играта нова броня за вампири за мъжки и женски герои. Вярно е, че Lustmord Skyrim Vampire Armor има една важна характеристика - за да получите оборудване, трябва да минете през кратка, но много интересна задача. След като завършите търсенето, ще отворите достъп до специална ковачница, в която се създава нова броня.

Що се отнася до външния вид, бронята е изработена в нетипичен за серията Elder Scrolls стил. Например, женската версия е снабдена с воал, който придава на героинята малко загадка.

"Броня на Разиел"

По принцип всичко трябва да бъде ясно от името на модификацията. Тя добавя бронята на Разиел от култовата игра Soul Reaver. В този случай има два вида оборудване: леки за воини и лен за магьосници. В допълнение, можете да поставите на стилизирани крила, които заемат един амулет слот.

За да направите бронята на Разиел, ще трябва да посетите всеки ковачник. В допълнение, за производството на броня ще се нуждаят от определено количество ресурси и изпомпва умения "Blacksmithing". За съжаление, не са предвидени опции за оборудване за женски герои.

Кожена вампирна броня

И това оборудване е подходящо за любителите на костюми. Всъщност, бронята може да се нарече условно, защото тя затваря само няколко области от тялото на героя. Комплектът, в допълнение към лигавника, включва ръкавици, ботуши и панталони.

Както можете да предположите, това оборудване е подходящо само за женски герои. Също така имайте предвид, че за да го получите, ще трябва първо да инсталирате модификацията и след това въведете командата "help" vampire Leather "4" на конзолата.