Кодове на "Скайрим" върху душите на драконите. Скайрим: измамни кодове

Anonim

Днес вие и аз ще трябва да разберете кои играчи въвеждат кодове за Skyrim върху душите на драконите. Като цяло, този въпрос е от значение за много геймъри, които искат да преминат през играта възможно най-точно. С всичко това душите на драконите играят важна роля. Нека се опитаме да разберем с вас какво е и как да ги използваме, когато е необходимо.

описание

Dragon Soul "Skyrim" е много важен елемент. Без него не можете да реализирате веригата на играта. Тоест, в сюжета, Довакин ще трябва да изучава Думите на силата. Те ще дадат нови способности и умения. Но за да ги изучаваш, ти се нуждаеш от тези души на дракон. Те се срещат след убийството на "летящи зли духове". Или, с други думи, драконът.

Вярно е, че играчите често се оплакват, че не могат да изучават едно или друго Слово на Силата поради липсата на необходимия брой души. И такива случаи са много чести. Cheats на "Skyrim" на душите на дракони в тези моменти са в състояние да спаси целия геймплей. Само за начало, опитайте се да съберете честно необходимата сума от тази "съставка". Нека видим как да го получим.

Честно

Разбира се, във всяка игра има и честни начини да се получи този или онзи ресурс, както и различни тайни. Да започнем с най-подходящото и добро - как е било замислено от създателите. Cheats на "Skyrim" на душите на драконите, разбира се, добър вариант за изучаване на Думите на силата. Но само целият ефект и впечатлението от играта се влошава при използването им. Поради тази причина трябва да обърнете внимание на честен душ.

Кой точно? Това е единственият - убиващ дракони. И съвсем различно. В хода на убийството ще получиш душа. Трябва да се абсорбира. В този случай тя ще се покаже в рекламните Ви места. Този "ресурс" може да се натрупва. Това означава, че не е нужно веднага да го похарчите.

Убиването на дракон не е толкова просто. Всъщност, не само тези същества се появяват случайно, но и имат различни правомощия. Понякога кодовете на Skyrim помагат да се спечелят - върху душите на дракони, безсмъртието, силата и т.н. Но повече за това по-късно. Първо, ще се опитаме да разберем с вас, ако има някакви постижения, свързани с душите.

постиженията

Истината е, че кодовете на Скайрим върху душите на дракона могат да бъдат изключително полезни. Особено ако се интересувате от постижения в играта. Те могат да бъдат спечелени, както и получени след въвеждане на кодове за мамят. Нека ги опознаем.

Драконовата Душа е постижение, което се постига след абсорбирането на 1 драконова душа. Оказва се изключително бързо. Основното нещо - да убие първия си дракон и да вземе това, което той ще остави след себе си.

Dragon Hunter - 20 души са необходими тук. Като правило, за това постижение използвайте кодовете на "Скайрим" върху душата на драконите. Но можеш да го направиш и без него. Ще отнеме много време, за да се скита във виртуалния свят в търсене на дракони.

Words of Power - това постижение се дава след като играчът научи трите думи на вика. Той също се оказва доста бързо. Възможно е в този случай да не се използват кодовете на "Скайрим" за душите на драконите.

Master Tu'um - може би най-трудното „заглавие“. За него трябва да научите 20 писъка. Тук много играчи започват да използват различни мами и тайни. Само това разваля впечатлението от играта.

Използване на кодове

Кодове на "Skyrim" на душите на дракони не може просто да помогне на играча. Понякога такива тайни и нечестни методи могат да помогнат за завършване на търсенето или просто за разнообразяване на играта. Особено ако един играч не поглъща душата на дракона в Скайрим дълго време. Тази грешка е много често срещана и вече позната на всички.

И това се решава по няколко начина. Първо, можете да призовете нов дракон и да го убиете отново. Може би ще бъде честно. И много играчи се опитват да използват този конкретен сценарий.

Второ, можете просто да отворите конзолата и след това да въведете кода на Skyrim там за душите на драконите. Не е най-честният, но много бърз и точен метод за подпомагане да се получи необходимото количество "ресурс" за Думите на Силата. Нека се опитаме да разберем кои кодове да се използват най-добре.

Използваме конзолата

Но преди това трябва да обърнете внимание на толкова важен момент като игралната конзола. Не всеки играч може да се справи с него. И без това умение, не можете да използвате кодовете на Skyrim.

Основният проблем при извикването на конзолата е превключването на неговия език. Първоначално е руснак. И всички кодове са написани на английски език. Кликнете върху Shift + Alt или Shift + Ctrl няма да работи. Общата сума ще бъде нула. За да разрешите този проблем, просто превключете езика на операционната система.

За да направите това, отидете на "Старт" и след това към "Контролен панел". Там потърсете "Езикови и регионални стандарти". Сега вижте отметките в прозореца, който се отваря. Намерете „Системния език“ и кликнете върху „Персонализиране“. В списъка, който се показва, изберете "Английски" и след това запазете промените. В действителност, не е толкова трудно да промените езика в конзолата "Skyrim", ако знаете къде и в каква последователност си струва да се натисне.

Сега просто трябва да започнете играта, а след това по време на процеса кликнете върху "~". В резултат на това ще се отвори конзолата, в която трябва да въведете кодове и мами. Нека да видим какви „тайни” могат да ни помогнат по отношение на усвояването на драконовите души. Те не са толкова, колкото изглеждат на пръв поглед.

Вечни помощници

Първата възможност, която може да ни помогне е пряка измама на душите на дракона. Честно казано, тя е много по-лесна за използване от всяка друга. Просто отворете конзолата по време на играта (по-добре на пауза) и въведете там "player.setav dragonsouls #". Тук "#" е броят на желаните души. Не събирайте твърде много. Това ще развали впечатлението от играта.

Можете също да приложите в кода на Skyrim на дракона. Тоест, той ще ви призове това чудовище. И той ще трябва да убие. В конзолата въведете "player.placeatme ID". И след това заменете "ID" с подходящия код на дракона. Има много такива. И най-добре е да ги разгледаме в специална база данни. Избройте ги изключително дълго. Бъдете внимателни - след подобно "обаждане" душата може да не се абсорбира.

Би било хубаво да стане безсмъртен преди борбата с дракона. Това също изисква конзола. Можете да разчитате на вашите умения и сръчност, но е по-добре да сте в безопасност. Просто напишете "tgm" и натиснете "Enter". Това е всичко - вие сте готови за всяка битка.

В Skyrim има много екипи по различни умения и възможности. Техният списък отнема много време. Почти всеки обект от света "Skyrim" може да бъде направен с помощта на конзолата за игри. Ако се интересувате много, можете да опитате да използвате специални кодови бази. Те определено ще ви помогнат.