Как да сложим "V Kontakte" емотикони? Типове емотикони

Anonim

Всеки ден социалните мрежи придобиват все повече обрати. Броят на потребителите, които комуникират и обменят информация с тяхна помощ, непрекъснато нараства. В Русия, най-популярната е социалната мрежа VKontakte, в обикновените хора VK или Контакт.

Неотдавна имаше възможност да поставят символи и емотикони "в контакт" - в коментарите към снимките, в статуса, в съобщенията на стената. С тях стана много по-интересно да изразят чувствата си, а самата комуникация стана емоционална. С тази сладка селекция от емотикони можете да покажете своята оригиналност, защото разговорът ви ще бъде различен от другите.

Ако многократно сте задавали въпроса: "Как да сложим емотикони във Вконтакте, как да разредим свежата кореспонденция със забавни, любовни, тъжни или безразлични снимки?", Тогава тази статия ще бъде полезна за вас. Така че нека започнем.

Как да "в контакт" вмъкване усмивки?

Всеки усмивка може лесно да се вмъкне в желаното място в социалната мрежа, без да се прибягва до помощта на специален софтуер и приставки. Въпреки това, не всеки знае как да постави емотикони във Вконтакте.

Всичко, което е необходимо, е да отворите всеки диалогов прозорец. В полето за съобщения в дясно в горния ъгъл е иконата Smile, трябва да поставите курсора върху него и да кликнете, след което ще се появи изскачащ прозорец с емотикони. От общата сума можете да изберете всеки, който ви харесва или по-подходящ за смисъла на текста. Кликвайки върху него, автоматично го прехвърляте в полето за съобщения. А за да вмъкнете емотикони "In Contact" по-бързо, можете да използвате бутона Tab на клавиатурата.

Струва си да се отбележи, че изскачащият прозорец съдържа в дясната си страна плъзгач, който прелиства през който можем да видим много по-голям брой емотикони, отколкото при отваряне.

Какво представлява кодът на усмивка и как да го използвате?

Много хора се интересуват как да вмъкнете емотикони "V Kontakte" не само в лични съобщения, но и, например, в статуси. Всичко е просто: когато отворите усмивките в диалоговия прозорец, трябва да задържите курсора на този, който искате да вмъкнете, и да изчакате малко (не трябва да щраквате с мишката). След кратко време ще се появи кодът на определена усмивка. Тя трябва да бъде запаметена или записана. Следващият път, когато трябва да вмъкнете този емотикон навсякъде, просто трябва да въведете символите на кода.

Ако се потопите в мрежата, можете да намерите готови таблици с емотикони. От тях има такива, които съдържат пълен набор от усмивки и тези, в които усмивките се събират за конкретно събитие, например поздравителни.

Анимирани усмивки

Днес можете да инсталирате и анимирани емотикони. Някои вече знаят как да поставят "In Contact" емотикони с ефекта на анимацията. Е, за тези, които все още не знаят, казваме. Има специална програма "SmileTulbar", която помага да се запълни липсващото емоционално настроение в общуването "В контакт". Тези смешни лица обаче могат да предизвикат много недоразумения. Всеки по свой начин възприема тази или онази усмивка, а не винаги това, което носи такова "лице", ще се тълкува правилно. Поради това е доста трудно да се предаде точно настроението, в което в момента живее потребителят. Има и японски герои, така наречените kaomoji-emoticons, които се използват активно в Азия. Ето някои от тях:

(^^^ - усмивка или радост;

(^ o ^) - силен смях;

(^. ^) - женска усмивка;

(^^^ - нервен смях;

(^ _ ^) / —Rade;

(^ L ^) - щастлив;

(* _ *) - възхитени;

(O_O) - много изненадан и т.н.

Забавни емотикони за "в контакт"

За да създадете смешни усмивки в "Mozille" има специална програма Greasemonkey, а в "Opera" - скрипт за smileys.user.js, който "превръща" героите в усмивки. Тези, които използват Explorer, също могат да използват този скрипт.

Потребителите, които са в контакт, напоследък измислят цялата усмивка на картината. С тяхна помощ можете да направите няколко изображения и да развеселите приятелите си. Можете например да създадете различни зайци:

Плътен заек:

(\ _ /)

(= '.' =)

(") _ (")

Изненадан заек:

((

(= ':')

(.. (") (")

Заекът свири на акордеон:

(\ _ /)

(= '.' =)

E [:] ||||| [:] W

(") _ (")

Сега знаете как да поставите "V Kontakte" емотикони. Основното е да знаете кога да спрете. Въпреки че визуалната информация носи по-голямо разбиране от разстояние, много повече може да се обясни и обясни чрез думи. Така че, вместо да търсите метод за точен трансфер на настроение, може би си струва да попълвате вашия речник? Той със сигурност ще дойде по-удобно.