Как да възстановите страницата в Instagram: начини и препоръки

Anonim

Преди някой, който поне веднъж е изтрил профил или е забравил парола с потребителско име от акаунта си, възниква въпросът: как да възстановим страницата в Instagram? Има няколко начина за решаване на този проблем. Всичко не е толкова страшно, колкото изглежда. Как да върнем профила си и да не загубим абонатите си? Това ще бъде обсъдено в нашата статия.

Възстановете профила с телефона

Един от най-често срещаните начини за възстановяване на паролата от акаунта ви в Instagram е да въведете тайния код от SMS съобщение. Как да възстановите страницата в Instagram на телефона? Тази опция е подходяща, когато мобилният номер е свързан с профила. Ето какво трябва да направите:

Отворете страницата на мястото, където трябва да въведете потребителско име и парола. Кликнете върху „Помощ при влизане“.

Въведете телефонния номер, свързан с вашата страница, и изчакайте SMS. В съобщението ще получите линк, като кликнете върху който можете да промените изгубената парола. Просто следвайте връзката и създайте нова тайна комбинация от букви и цифри. Използването на телефонния номер за възстановяване на страницата в „Instagram“, както виждате, е много просто.

Важно е да се отбележи, че понякога SMS може да се окаже в папка със спам. Проверете всички съобщения и се уверете, че кодът е дошъл. Ако не сте го намерили там, нулирайте паролата на акаунта си и повторете цялата процедура от самото начало.

Какво да направите, ако страницата е блокирана

Instagram, като всяка друга социална мрежа, активно се бори с нарушителите, които изпращат спам и друго неподходящо съдържание. Ако администрацията смята, че не отговаряте на изискванията, тя има пълното право да блокира профила ви. Как да възстановим страницата в Instagram, ако е блокирана? Първо трябва да разберете за какво конкретно сте имали ограничен достъп. Ако профилът ви е бил хакнат или изтрит по-рано, трябва да попълните официалния формуляр и да го изпратите на администратора за преглед. Как да възстановите страницата на Instagram след хакването и блокирането? Помислете по-нататък.

 1. Отворете сайта „Instagram“ и влезте в секцията „Помощ“.
 2. Отговорете на въпросите за поддръжка. Ще бъдете попитани коя страница е била хакната, независимо дали имате достъп до имейл адрес, свързан с профила ви. В случай, че не можете да влезете в това поле, посочете всеки друг наличен.
 3. Посочете потребителското име на блокираната страница.
 4. Въведете имейл адреса, посочен по време на регистрацията.
 5. Трябва да посочите каква информация съдържа вашият профил. Ако това е вашият личен блог, изберете опцията „Този ​​профил съдържа моите снимки“. Ако не знаете кой и какъв метод е влязъл в страницата ви, напишете „Не знам“.

Срок

Разработчиците на Instagram са измислили два вида брави: временни и постоянни. Най-често се използва първият тип. Програмата просто ограничава потребителя в действие. Например за няколко часа или седмици не можете да харесвате и да се абонирате за други потребители. За да се избегне временно блокиране, броят на предпочитанията в рамките на 60 минути не трябва да надвишава 65, а броят на абонатите трябва да бъде 60.

Постоянно заключване

Администрацията има право да "забрани" потребителя, без да посочва причини и впоследствие да изтрие страницата. Тогава възниква въпросът: как да възстановим страницата в “Instagram” в този случай? Това е невъзможно, остава само да се създаде нов профил. За какви престъпления можете да получите "забрана"?

 • Спам в коментарите и „Директно“.
 • Откраднете снимки на някой друг.
 • Търговски копия на известни фирми (дрехи, обувки и др.).
 • Използване на hashtags на известни марки за търговски цели.
 • Cheat последователи използват ботове (специални приложения).
 • Публикуването на снимки на еротично съдържание.
 • Публично разкриване на лична информация на други хора (банкови карти, лични карти и др.).
 • Използване на логото на Instagram във вашия профил.

Обикновено забраната следва след три временни ключалки.

Възстановяване на профил чрез профил в Facebook

Парола и влизането могат да бъдат върнати, ако вашият "Instagram" е свързан с "Facebook". Как да възстановим страница в Instagram на Facebook? Отидете в програмата на Instagram. Намерете бутона „Забравена парола“. След това ще видите различни опции за възстановяване на паролата. Необходимо е да изберете позиция „С помощта на Facebook”. Услугата автоматично ще ви пренасочи към страницата във Facebook и ще поиска разрешение. В специалния прозорец въведете данните, за да влезете в „Facebook“. След това паролата в "Instagram" ще бъде нулирана.

Старата страница „Осъвремете”

Ако не сте използвали Instagram за дълго време, най-вероятно ще трябва да потвърдите телефонния си номер, за да активирате отново профила си. Въпреки че, когато всички данни са верни, проблемите не трябва да възникват. Как да възстановите старата страница в “Instagram”, ако просто не сте я посещавали дълго време и не сте счупили нищо? Въведете правилното потребителско име и парола, не са необходими допълнителни действия.

Обжалване за деактивиране на профила Ви

В случай, че потребителското име и паролата са верни и системата не ви позволява, освен това на екрана се появява съобщение, което информира за блокирането на акаунта - може би страницата е замразена. Както знаете, можете да възстановите замразена страница в Instagram, като подадете жалба. Пишете на администраторите подробно писмо, ясно обяснете същността на проблема по учтив начин. Ако администрацията одобри кандидатурата ви, можете да продължите да използвате профила си без никакви проблеми. В случай на отхвърляне, ще трябва да създадете нов профил.

Ако сметката е открадната от натрапници

Напоследък се появяват случаи на кражба на страници на Instagram. Измамниците дори търсят пари от собственика на сметката и нейните абонати. Но дори такива истории почти винаги свършват добре. Преди всичко се свържете с отдела за обслужване на клиенти, разкажете ни за проблема си. Администрацията ще ви изпрати имейл съобщение, в отговор на което ще трябва да потвърдите самоличността си и че сте собственик на откраднатата страница. Веднага след като „Instagram“ гарантира, че цялата предоставена информация е вярна, ще получите друг имейл с известието, че сметката е била върната и можете да промените паролата.

Струва си да се има предвид, че процесът е сравнително дълъг и сложен, а измамниците вероятно няма да бъдат наказани. Ако имате много последователи и ги ценят, следвайте инструкциите, представени по-горе. Ако има малко публикации или неотдавна е създаден профил, по-добре е да регистрирате нова страница.

заключение

Както виждате, профилът, с изключение на някои случаи, почти винаги се възстановява. Не извършвайте незаконни действия, ако използвате социални мрежи за популяризиране на вашите продукти, правете ги законно. Внимавайте за заявленията за популяризиране на сметки. След като сте получили хиляди "харесвания" и последователи, ще привлечете вниманието към човека, но ако това се прави с помощта на ботове, блокиращото наказание не може да бъде избегнато.