Нов поглед към технологията - Google Tablet

Anonim

Днес, технологиите се движат от скокове. Това е почти невъзможно да се поддържа, но не е трудно да се адаптира към тях: новите устройства са прости и лесни за използване, имат интуитивен интерфейс и цяла гама от функции и функции. Тези иновации с право включват таблетки. Много хора все още не се отнасят към тях с пълна сериозност, смятайки ги изключително за тема за забавление. Но в края на краищата, таблетът не само може да предостави съдържание, но и ви позволява да го използвате по предназначение, например за работа. Тази статия напълно покрива възможностите и функциите на това устройство. Таблетката на Google се приема като добър пример.

Историческа бележка

Google е на пазара за подобно оборудване от 2 години. Първите издания имаха на борда си доста проблемна операционна система Android 3.0 (HoneyComb). След не много добър старт, компанията реши да преразгледа целия производствен процес и видя светлината на нов Google таблет, Nexus 7. Това детище имаше много общо с подобна серия телефони. Но това не попречи на компанията да постигне толкова необходимия успех и признание. Разбрали как да действат, разработчиците не трябваше да чакат и скоро пуснаха цяла гама Nexus таблети и смартфони. Таблетката Nexus 10 стана най-качествената и търсена.

Характеристики и функции

Трябва незабавно да се каже, че това устройство не е предназначено за епични пози в банята или гледане на безкрайна галерия от снимки. Нейният външен вид и форма са създадени за работа, за удобно взаимодействие на човек с техника. И като цяло, всички таблети на Google абсорбират цялата ергономичност и удобство, което прави работния процес по-лесен и по-приятен. Задният капак на Nexus 10 е изработен от докосване пластмаса, която не позволява дори и влажна ръка да се плъзне по нея. Благодарение на заоблени форми и доста голяма рамка около дисплея, се прави надежден и здрав захват на ръка, който ви позволява да държите устройството с една ръка. От страната са бутоните за мощност и сила на звука. 10-инчов екран с отлично качество е признат за най-важното предимство на Nexus 10. Отговорността на таблета е наистина невероятна: двуядрен процесор (1.7 Ghz), съчетан с четириядрен видеоадаптер Mali T604 и 2 GB RAM, осигурява ненадмината мощност в игрите и в ресурсоемките приложения. Специално внимание трябва да се обърне на Wi-FI системата - тук тя е направена за всички 100.

Google Tablet придоби „умна“ GPS система, красива LED индикация за уведомяване и бърза обратна връзка с вибрациите. Устройството е оборудвано с 2 камери: първата е челна, разполага с 1, 9 Mpx, задната камера има 5 Mpx на борда и възможност за запис на 1080p видео. Звукът в таблета е направен на нивото на Ipad 3/4. Съществено предимство е наличието на не 1, а 2 високоговорителя от двете страни на устройството. Най-слабата точка на всички такива устройства е, разбира се, батерията и зареждането. Забележителен е фактът, че продължителността на "живота" на батерията Nexus 10 се е увеличила значително.

Като цяло, новият таблет Google представя перфектния баланс между удобство, производителност, качество и дълготрайност. Друга хардуерна, актуализирана OS предоставя на потребителя широки възможности, гъвкава функционалност и лекота на използване.