Конфигуриране на стрелба в "COP GO": съвети, полезни конзолни команди

Anonim

Огнестрелните оръжия са основна част от геймплея на популярните стрелци от отбора на контра удар. Ето защо настройката на снимането в "CS GO" е нещо, без което не трябва да се занимава никой повече или по-малко ентусиазиран играч. Разбира се, не трябва да забравяме за такива неща, като усъвършенствани умения, работа в екип и внимателна тактика. Въпреки това, днес тя ще бъде за стрелба, така че сме съставили полезно ръководство, което ще помогне за затягане на бойните умения на всеки играч. Много от изброените по-долу съвети са истински професионални киберспортсмени, така че няма нужда да се тревожите за тяхната ефективност.

LAN сървър

Първо, бих искал да говоря за това как можете да постигнете по-точна стрелба в CS: GO, без да прилагате никакви допълнителни настройки. Основните помощници в тази област са LAN сървърите, чиято връзка се осъществява на местна основа. Този метод не се нуждае от интернет връзка, докато има обща икономика, предоставя на потребителите най-високата приоритетна скорост.

Трябва да се помни, че за да се свържете към LAN сървър е важно да имате доста мощен компютър. Именно този фактор влияе директно върху скоростта, с която сървърът ще реагира на специфични команди (в нашия случай става въпрос за снимане).

Конфигурационен файл

Всеки опитен играч знае, че тайната на овладяването на огнестрелни оръжия се крие не само в усъвършенстваните умения, но и в правилните настройки на конфигурацията "CS GO" за стрелба. Компетентният подход към този въпрос ще осигури комфортна игра в различни условия. За да получите достъп до конфигурацията, трябва да стигнете до папката / cstrike. Редактирането на самия файл може да се извърши чрез всеки текстов редактор (например Notepad).

Оптималните настройки в този случай, от опита на много професионалисти, са следните:

  • клатра "128000";
  • clupdaterate "128";
  • clcmdrate "128";
  • clinterp "0".

Какъв е отговорът на горните настройки? Clupdaterate и clrate определят броя на командите, които ще бъдат обработени от сървъра. С помощта на clupdaterate можете да укажете стойността на максималния брой пакети, които се извършват на база сървър към потребител. И накрая, clinterp е отговорен за минималното изглаждане.

FPS

Правилната настройка на броя на кадрите в секунда е друг важен компонент от удобното и ефективно заснемане. Като правило, оптималната стойност, която трябва да бъде зададена, е "100". Можете да направите повече, но не по-малко. Между другото, графичните настройки в този случай трябва да бъдат значително намалени за по-добра производителност. Разделителната способност на екрана не може да бъде променена.

Деактивирайте функцията за ускорение на системната мишка

Тази функция е връзката между остротата на мишката в самата игра и нейната острота в Windows. Ако изключите ускорението, можете да сте сигурни, че рязкото управление на мишката няма да повлияе на курсора по никакъв начин. В противен случай, с включена функция на резки, курсорът не може да бъде избегнат.

За много играчи тази настройка за снимане в "CS GO" не изглежда толкова важна, но много професионалисти все още препоръчват да прекарате няколко минути, за да я деактивирате. Резултатът наистина си заслужава.

Разпространението на куршума

Стартирането на настройката за снимане в "KS: GO" чрез конзолата е най-добро с командата viewsize. С него можете да редактирате разпространението на куршумите - една доста важна функция, която влияе върху точността на оръжията. Има две оптимални стойности за тази команда, които са "110" и "120". Стойността "110" е подходяща за потребители, които предпочитат да стрелят от АК-47, в този случай разпространението на касетите ще се случи от центъра на погледа. Що се отнася до стойността "120", тя е полезна за всяко друго оръжие, например за m4a1, тук куршумите ще бъдат разпръснати не от центъра, а от върха на погледа.

Друга важна конзолна команда за CS: GO, която е отговорна за поведението на куршумите по време на снимане, е hpk_maxsize. Оптималните стойности, които могат да бъдат зададени, са следните: "0" и "4". Ако потребителят избере "0", тогава касетите ще летят отделно от погледа в различни посоки, ако "4" - касетите ще бъдат изстреляни по-тясно. За потребители, които предпочитат пистолет Desert Eagle с голям калибър, командата cl_corpsestay със сигурност ще ви бъде полезна. Съветваме ви да зададете стойността на "0", тъй като тя може да осигури по-точни снимки специално от това оръжие. Тази тактика ще работи добре на къси разстояния и на пистолетни карти с малки размери. Стойността на стандартния вариант на куршума на Desert Eagle е "600".

Обобщавайки настройките за снимане в "KS: GO", си струва да се отбележи друг важен детайл, който често се пренебрегва. Ако дори след правилна настройка на клиентската игра (виж по-горе), точността на снимане все още остава много да се желае, тогава най-вероятно проблемът е в сглобяването на сървъра. Опитните CS играчи съветват да използват само "чисти" сървъри, тъй като не са заредени с предварително инсталирани модификации. По-добре е да играете върху тях и така да избегнете намесата на трета страна, която влияе на точността на снимане.