Къде да вземем хеликоптер в "GTA 5" в Лос Сантос?

Anonim

Във всички компютърни игри от серията GTA има огромно разнообразие от автомобили. Разбира се, там преобладават различни коли, но това не означава, че няма друг транспорт. Можете да срещнете автобуси, камиони, самолети и дори яхти. Колкото по-нова е играта, толкова повече възможности има, но си струва да се отбележи, че хеликоптерът се появява в третата част. Сега милиони геймъри играят в петия епизод, а хеликоптерите все още са актуални там. Съответно, определено трябва да разберете къде да вземете хеликоптер в GTA 5, защото той ще се превърне във ваш най-добър приятел, докато се движите, преследвате и в много други ситуации.

Онлайн покупка

Ако мислите за това къде да вземете хеликоптер в GTA 5, определено трябва да обърнете внимание основно на интернет. В петия епизод, имате възможност да отидете онлайн чрез вашия смартфон, така че сега можете да посетите различни сайтове, преследвайки различни цели. Например, можете да пазарувате онлайн - в играта има онлайн магазини, които търгуват с превозни средства, включително хеликоптери. Разбира се, ще намерите много повече магазини за автомобили, но разнообразието, предлагано от разработчиците, е достатъчно за вас. Факт е, че в мрежата можете да закупите почти всеки модел на хеликоптера и той ще бъде доставен на конкретен сайт, където можете да стигнете там без особени трудности. В този метод обаче има един голям минус - цената на хеликоптерите. Купуването на оръжия или автомобили чрез интернет е едно, но купуването на такъв мащабен транспорт не е евтино удоволствие. Ето защо, трябва да мислите за това къде да получите хеликоптер в "GTA 5" безплатно.

Покупка на хеликоптер

Преди да знаете къде можете да получите хеликоптер в GTA 5 безплатно, трябва да научите и за закупуването на специален хеликоптер, който има най-удобното място. Тук можете да съхранявате всички хеликоптери, без да ги разпръсквате на различни места с различни знаци. Освен това, такава платформа има един голям бонус - веднага щом я придобиете, имате няколко редки хеликоптера, които не можете да получите в играта по друг начин. Съответно, тази покупка е доста оправдана, но цената, разбира се, е трансцендентална. Ето защо е малко вероятно да получите този сайт през първата половина на играта, защото говорим за милиони долари. Но тогава няма да имате въпроси за това къде да вземете товарен хеликоптер в "GTA 5", защото винаги можете да го получите по всяко време и той ще бъде доставен директно до прозореца ви.

Специални хеликоптери

Ако не искате да харчите пари за закупуването на хеликоптери или места за кацане за тях, тогава трябва да помислите за по-евтини варианти за това къде да получите хеликоптер в "GTA 5." PC версията на играта ви предлага доста голямо разнообразие от възможности да разширите колекцията си. Преди всичко трябва да обърнете внимание на сградите на специалните служби, като полицейското управление, пожарната или медицинската станция. Всички тези услуги имат свои собствени сервизни хеликоптери, които най-често са паркирани на покривите на отделенията, така че вашата задача е да откриете сградата, да се промъкнете незабелязано на покрива и да отлети с хеликоптер. Естествено, този метод няма да ви позволи да придобиете какъвто и да е тип въздухоплавателно средство, но вие, например, вече няма да се налага да питате къде да се сдобиете с боен хеликоптер в GTA 5, тъй като същият принцип работи с военни бази - точно в този В случай, че ще бъде много по-трудно да отвлечете хеликоптер, тъй като военната база е добре охранявана.

Хеликоптери в Лос Сантос

Е, сега е време да ви разкажа къде в града можете да получите хеликоптери безплатно. Има няколко точки на хвърляне на хайвера, в които периодично ще се появяват хеликоптери, така че просто трябва да ги намерите. Например, в южната част на града, на кея, Каргобоб и Канюк периодично ще хвърлят хайвера си. Също така на юг в пристанището има точка, в която можете да намерите почти всички модели хеликоптери. Въпреки това е много по-удобно да намерите две точки в центъра на града, където можете да получите два пъти повече хеликоптери. Ами, като бонус - ако се озовете в северната част на града, можете да намерите точка, в която „мишелов“ ще се хвърли, за да можете да го откраднете, ако все още не сте получили този модел в колекцията си.

Хеликоптери извън Лос Сантос

Както всеки знае, геймплеят върви далеч не само в града, но и извън него. Не е далеч от Лос Сантос, на изток, има точка, където можете да намерите "Маверик", "Каргоб", "Frogger" и дори "Annihilator". Ако се окажете на северния бряг на острова, можете да намерите много удобно място за хвърляне на хеликоптер. Също така по целия остров има още 2-3 точки, които гарантират тяхното хвърляне.