Гилдии "Скайрим": описание, пасаж и кодове

Anonim

Skyrim е най-популярната компютърна ролева игра до момента, в която ви се предоставят огромни възможности да изследвате огромния свят, да завършите историята и страничните куестове, да търсите съкровище, да унищожите древни чудовища и т.н. Само един парцел ще изисква няколко дузини време за игра, но ако преброите абсолютно всичко, което може да се направи в света на тази игра, тогава стотици часове няма да са достатъчни. Въпреки това, гилдиите на Skyrim заслужават специално внимание. Това е един вид фракция със собствена цел, начини за постигането й, закони и заповеди, йерархия и много други. Що се отнася до игралната страна, тогава всяка гилдия, в която имате възможност да се присъедините, има линия за търсене, ако искате, можете да я завършите. Кои гилдии от Скайрим са най-привлекателни? Как точно може да се присъедините към тях и какво точно ще ви даде?

Гилдията на крадците

Гилдиите "Скайрим" са многобройни, но не всички могат да се присъединят. Някои от тях просто съществуват в света на играта, упражняват своето влияние върху него, но не можете да станете техен член. Ето защо, тази статия ще обсъди гилдиите, които са в оригиналната версия (тоест, изключват тези, които са добавени с допълнения), и само тези, които един играч може да се присъедини. Една от основните и най-атрактивни гилдии е крадците. Подходящ е за тези, които обичат да отварят брави, да разчупват врати, да крадат портфейли от хора и да правят други подобни неща. Тук можете не само да подобрите уменията на крадците, но и да продадете плячката, защото на други места няма да се купуват от стоки, които са били незаконно добити. За да се присъедините към гилдията на крадците, трябва да се срещнете с Бриенолф в Riften, той ще ви даде няколко тестови задачи, които трябва да изпълните, за да докажете своите способности. След това ще можете да се насладите на всички привилегии на гилдията на крадците "Скайрим", както и да изпълните около десет задачи, които формират сюжета на фракцията.

Колеж Винтерхолд

Гилдиите в Скайрим могат да имат много различни посоки, така че не е изненадващо, че можете да намерите фракцията на магьосниците в Уинтерхолд. Това е доста обширна "корпорация", която съчетава абсолютно всички посоки в магията, така че ако се присъедините към тази гилдия, можете да научите всеки тип магия, да търгувате с магически елементи и да изпълнявате вълнуващи задачи. Един от тях, който се нарича "В дълбините на Саартал", ще ви даде Толфдир. Трябва да минете през него, за да се присъедините към гилдията, а след това ще получавате все повече нови куестове и те ще бъдат много интересни, но не стандартни и типични, както се случва в повечето компютърни игри. Гилдиите в Скайрим са много добре развити, така че няма да съжалявате за времето си, ако ги харчите за изучаването им.

спътници

Гилдията на другарите в Скайрим не бива да ви плаши с обикновено име. Факт е, че тук се нарича фракцията, която в предишните игри ще се нарича гилдия на бойците. Това означава, че тук можете да научите бойни изкуства, но в същото време трябва да помните, че това не е само част от разпръснатите хора, това е истинско братство, така че първоначално няма да сте готови да приемете. Трябва да победиш Вилкас в ръкопашен бой и да правиш това няколко пъти, едва тогава те ще те считат за достоен, но все пак за първи път ще бъдат третирани доста готино. Що се отнася до преминаването на куеста линия на тази гилдия, тя не е твърде дълга: там има само седем стабилни куеста, но след като преминете през някои от тях, отваряте така наречените редиантни куестове, които се генерират случайно. Така, винаги ще имаш работа, ако имаш нужда от нея, и тя никога не е излишна в Скайрим. Гилдията броня може да ви помогне при завършване на куестове, но всяка фракция има свои собствени специални елементи, и ако другарите имат тази броня, тогава други области могат да имат и други предмети. Използвайте ги разумно, а след това преминаването ще стане много по-лесно.

Тъмно братство

В играта "Skyrim" гилдията "Dark Brotherhood" е най-дългата, тъй като се състои от четиринадесет куеста. Тъмното братство е част от потайни убийци, които са истинската гръмотевична буря за целия свят. Ако минало причастие сочи към някой конкретен човек, той трябва да умре. По време на преминаването на сюжета можете да станете водач на това братство, но преди всичко си струва да се отбележат договорите Назир, които той ви дава, докато сте обикновен член на братството. Има повече от десет от тях, като всеки от тях предполага убийството на определен човек. Също така, трябва да завършите няколко странични куестове и лъчезарни куестове. Най-трудното нещо да се присъедини към тази гилдия, трябва да попитате хората в различни градове за слуховете за братство, и едва след известно време ще бъдете отведени до момчето, което ще ви даде първата задача, която ще поеме веригата. В играта "Skyrim" крадците на гилдията могат да бъдат достатъчни, за да преминете през цялата игра без никакви проблеми, но все пак понякога искате нови усещания в други гилдии и разнообразие от уникални предмети. Затова не трябва да се ограничава до една гилдия, да ги изпробва всички.

Царски легион и братя Бури

Тези две фракции се противопоставят, така че няма да можете да се присъедините към двете. Между тях по време на играта има война. Имперският легион иска всички в Скайрим да се подчиняват изключително на имперските закони, докато братята „Буря” действат като бунтовници, борещи се за независимост от оковите на империята. Всяка от тези партии има линията на търсене и възможността за растеж, но трябва да помните, че когато се присъедините към една от гилдиите, другата започва да бъде враждебна към вашия герой.

Колегията на бардите

Най-новата оригинална гилдия в Скайрим се различава от предишните по това, че няма проход. Приключението на историята в бардите, и той е въведен. Когато се озовете в гилдията, никой не ви дава приказки за история, можете да изпълните само няколко странични куестове от други членове на колежа.

кодове

Много геймъри смятат, че има специални кодове за присъединяване към гилдията. Всъщност, това е заблуда. Можете да използвате кодове, които ви правят безсмъртни, силни, богати и т.н., но ще трябва сами да се присъедините към гилдии. Освен това, няма кодове, които биха могли да ви позволят да се присъедините към тези гилдии, които не могат да се присъединят.