Както и в Odnoklassniki, изпратете снимка в съобщението. Как да споделите снимка или да изпратите пощенска картичка. Даваме полезни съвети

Anonim

Когато социалната мрежа Odnoklassniki се появи и започна да работи, всички услуги и функции в нея бяха безплатни. С течение на времето обаче ситуацията се промени. Сега, за да извършите определени действия на този сайт, трябва да сте готови да ги платите. Е, в нашия труден момент не е лесно да останете на повърхността, трябва да намерите начини да печелите пари, а популярната социална мрежа не е измислила нищо по-добро от въвеждането на платени услуги. За съжаление, някои потребители (особено начинаещи) не знаят за тях и затова възникват много въпроси. Най-разпространеното е как да изпратите снимка в съобщение в Odnoklassniki. Възможно ли е и как да направите това, ще научите, като прочетете статията.

Според буквата на закона

Незабавно ви разстрои: така че вмъкнете всяка снимка, взета от интернет в лично съобщение, няма да работи. Това се обяснява с това. Не толкова отдавна, законът "За защита на авторското право" влезе в сила. Според този документ използването на авторски произведения (включително всички снимки, картини от световната мрежа) без разрешение на притежателя на авторското право е неоторизиран акт и се наказва с налагане на глоба. Разбира се, в резултат на многократното копиране на изображения на техния първоначален собственик, не е лесно да се намери, но уебсайтът на Odnoklassniki реши да не поема отговорност, за да не се намесва на случаен принцип в съдебни дела относно снимки / снимки, публикувани на този сайт с нарушение на авторските права.

Вярно ли е дали мотивите са такива, или е просто „интелигентен“ ход, за да се печелят пари от платени образи, не е известно. Но остава фактът, че изпращането на каквито и да е снимки на Однокласниците няма да работи безплатно.

Усмивка снимки в Odnoklassniki: начини за изпращане

Какво да правим? Наистина ли няма начин да споделите красива снимка с приятел? Защо, те са. Да започнем с усмивки.

Плати или не?

Усмивки са прост и забавен начин да предадете емоциите на някого от другата страна на екрана. Във всяка социална мрежа има такава възможност, защото смисълът им е в общуването между хората. И колкото по-светло, толкова по-интересно ще бъде, толкова по-добре. И как в "Съучениците" изпрати снимка в съобщението под формата на усмивка? Има две възможности - платени и безплатни. Ако не искате да харчите пари, ще трябва да се задоволите с малък набор от 50 доста примитивни снимки. Те не бяха достатъчни? Извинете ме да платя 140 рубли - и да получите повече (а именно, 175) различни емотикони. Те се предоставят за ограничен период от време: до 45 дни ще трябва да платите отново или да откажете услугата.

Възможност за рекламни послания

Между другото, някои креативни личности измислиха как да изпратят снимка в съобщение в Odnoklassniki, ако предоставеният свободен комплект не е достатъчен. Самите те започнаха да рисуват усмивки. Това може да стане с помощта на клавиатурата. Опитайте, просто трябва да направите малко въображение. Ако няма достатъчно идеи, тогава се присъединете към тематичните групи в тази социална мрежа и вземете вдъхновение там.

Как да споделяте снимки с приятели?

Но усмивките не са всичко, което потребителите обичат да споделят. Повечето от всички се интересуват от друг въпрос: "Как мога да изпратя снимка в" Однокласниците "? Просто не е възможно да го прикачите към съобщението. Но може да се направи по различен начин.

Ако искате да споделите личната си снимка с приятел, след това първо я добавете към албума на страницата си. След тази снимка ще има линк. Тя трябва да бъде копирана и поставена в полето за въвеждане на съобщение. Лице, което е получило писмо от вас в Однокласниците, лесно ще може да следи тази връзка и да види правилната снимка. Методът е прост и, най-важното, свободен.

Друга възможност за изпращане на снимка в Odnoklassniki е следната. Първо качвате желаната снимка или картина в тематичен албум на страницата си и след това маркирате приятеля си / приятелите си в него. Когато преглеждате изтегленото изображение вляво, ще видите бутона "марки приятели", като кликнете върху него, можете да добавите връзки към правилните хора. Те ще видят снимката в новината, както и на страницата си в отделен албум.

Поздравителни картички: изпратете безплатно

Какво ще кажете за рождени дни, Нова Година или други празници? Как да изпратите снимка в Odnoklassniki безплатно с цел да поздравите приятеля си? Тук има няколко възможности.

Първият е да качите избраната пощенска картичка във форума. Предварително намерете сайта с безплатни изображения: до всяка снимка ще видите кода за вмъкване - копирайте го. Сега отидете на страницата на приятел и поставете съответния код в полето „Добавяне на коментар“. Когато кликнете върху "Изпрати", ще видите избраната карта вместо кода. Тя ще бъде достъпна за гледане на всички потребители, които са посетили страницата на приятеля ви, но след това ще ги изпратите безплатно.

Втората е използването на безплатни приложения. Намерете списъка с приложения с поздравителни картички в менюто "Игри". Като правило те предлагат редица платени и безплатни изображения. Изберете любимата си опция и следвайки инструкциите, изпратете пощенска картичка на приятел. Той може да го види, като отиде в това приложение.

Обобщава

Както можете да видите, възможността за изпращане на изображения в социалната мрежа "Odnoklassniki" е ограничена. Но те все още са. Надяваме се, че предложените съвети за това как да изпратите снимка в съобщение, в приложение или на форум в Odnoklassniki ще ви помогнат да оживите комуникацията си с приятели, без да използвате допълнителни платени услуги.