Промоция "Покани приятел в World of Tanks": как да получиш бонуси и награди

Anonim

Разработчиците на играта "World of Tanks" оценяват всеки един от своите потребители и насърчават начинаещите. Има действие "Покани приятел в света на танковете". Той дава предимствата на новак в началото. А програмата включва и награда за човека, който е поканил приятеля си в играта. Освен това потребителите могат да се обаждат на хора, които не са били в света на танковете дълго време.

Как работи програмата за препращане

При подобна промоция всеки потребител може да приеме. Основното е да си активен. Защото поканеното лице трябва да бъде в взвод с новодошъл. За да разберете бонусите от кампанията „Покани приятел в света на резервоарите“, трябва да се запознаете с някои от условията:

  • Recruiter. Това е потребителят, който кани неактивен или нов човек в играта. За да направите това, сметката трябва да се проведе най-малко 100 битки, и през последните два месеца, играчът трябва да мине през най-малко 1 борба. Наемателят може да вземе само 50 служители. В противен случай бонусите няма да бъдат кредитирани.
  • Recruit. Това е човекът, който беше поканен в играта WoT. Може да бъде начинаещ, както и потребител, който не е влязъл дълго време.
  • Резервист. Поканен човек, който не е играл WoT в продължение на два месеца.

Логиката на това действие е да се увеличат хората, които играят в "Светът на танковете". За това и двете страни разчитат на бонуси. В резултат на това наемателят може да получи уникален резервоар T95E2. Освен това, разчитат на членовете на екипажа, увеличават опита и кредитите за битката. Това обаче се отнася само за военен бой. Всичко това може да се получи, като покани приятел в World of Tanks.

Как да изпращате покани

За да направите това, потребителят трябва да влезе във вашия личен акаунт на сайта на Wargaming. От него човек може да изпраща покани на играчите. Всички постижения за набиране са видими както на сайта, така и в самата игра.

Всеки човек може да изпрати само 5 покани за играта. Един потребител може да приеме поканата до три пъти. За да изпратите правилно покана до приятел в World of Tanks, трябва:

  • В изгнаните покани отидете на специална връзка.
  • Резервникът трябва да влезе в профила Ви в рамките на седем дни.
  • Поканите се актуализират, ако набирате играе от 10 боя.

Ако потребителят прави всичко правилно, бонусите в програмата „Покани приятел на света на резервоарите” му се предоставят. В взвод играчите трябва да бъдат така, че новакът да поиска съвет от по-опитен рекрутер.

Поканете приятел в World of tanks: бонуси

За да могат хората да получат промоция, трябва да спазвате определени условия. Те включват: провеждане на битки в взвод, спечелване на битката. Освен това и двамата трябва да са в топ 10 на играчите в екипа за придобития опит. Ако всички тези условия са изпълнени, наемателят и наемателят ще получат:

  • Опитът в общия брояч. Това е необходимо, за да се получи уникален резервоар T95E2. В допълнение към технологията, наемателят ще бъде снабден с всички членове на екипажа и 1 000 000 сребро. За да получите резервоар, хората трябва да спасят един милион опит. Това се равнява на изпомпването на един "връх".
  • Опитайте усилватели. Умножава се 3 пъти през деня. Освен това, играчите ще имат двойно умножение с една седмица. След този опит ще се увеличи с 1, 5 пъти.
  • Множителите на опита се увеличават с премиум сметка.

Ако наемателят се нуждае само от резервоар T95E2, тогава той и неговият партньор в взвод могат да достигнат технология за ниво десет. В този случай лицето няма да получи членове на екипажа, например командира. Резервоарът се зарежда веднъж. Ако играч иска да покани приятел отново в World of Tanks, той няма да получи техниката.

Характеристики на резервоара

Оборудването се счита за елит, което й позволява да спечели 2 пъти повече опит за екипажа. Благодарение на това, играчът помпи командира, стрелец, стрелец или механик на водача няколко пъти по-бързо. Можете да направите това само на екипажа на американските танкове. Освен това прехвърлянето на специалисти става без глоби. Също така играчът може да включва ускорено обучение на екипажа. И това не са единствените бонуси, които ще станат достъпни, ако поканите приятел в World of Tanks.

Трикове за получаване на резервоар

Още в първия ден наемателят може да закупи малко оборудване. На такива резервоари най-лесният начин да получите опит, който се умножава по 3 за 24 часа. Играчите препоръчват закупуването на "Валентин 2" или "Т-127". Те струват 1 000 златни монети. По този начин и двамата играчи на първия ден могат да получат 100 000 опит.

Тежкото предимство на такъв взвод е един опитен геймър, който може да обучи новак. В допълнение, играчите могат да закупят премиум акаунт. Той ще увеличи придобития опит.

Потребителят може да покани още няколко играчи, които ще му донесат постижения. Целият опит се брои в общия пул на наемателя. Въпреки това, както показва практиката, този метод е неефективен.

Набиращите хора могат да търсят сред своите приятели, във форуми или в социални мрежи. Често работодателите общуват с близки, които се интересуват от хобито на техния приятел. Този интерес може да се превърне в полза за двама играчи.

В някои случаи наемателят може да препоръча областта на проникване на определени резервоари. За по-добро изпомпване се препоръчва да се играе чрез гласова комуникация. Най-доброто за играта е подходяща програма "Skype".