"Dota 2", "Phantom Assassin": пътеводител, история и снимки

Anonim

Ако планирате да играете Dota 2, тогава трябва да знаете, че тази игра не е като другите мултиплеър проекти. Тук няма да ви се даде възможност за много дни и дори седмици да изпомпвате своя характер, постепенно да го развивате. В този случай, играта е разделена на сесии, всяка от които трае не повече от няколко часа. Ето защо е много важно да се знае точно как да се развие определен характер, какви са неговите характеристики, как да се използват неговите способности и всички други подробности. Ще трябва да действате ясно и гладко от самото начало, за да успеете, а също така трябва да имате няколко различни тактики във вашия арсенал, които ще ви помогнат да промените действията си в зависимост от ситуацията. Както виждате, едва ли ще успеете, ако се опитате да се биете с мощни съперници, без да разработвате план за вашия характер. Ето защо ще разгледаме допълнително особеностите на един от най-популярните класове в DotA 2 - Phantom Assassin. Този герой е доста опасен във всяка ситуация, ако знае как да управлява.

Phantom Assassin - кой е той?

"Dota 2" не е просто набор от герои с различни умения, а пълноправен игрален свят, в който всеки герой има своето място. Има, разбира се, аналог на този проект, в който се обръща повече внимание на връзката между героите - това е играта "League of Legends". Но все още не е толкова популярен като DotA 2. Phantom Assassin, от своя страна, е женски характер, който има своя собствена история и собствени характеристики. Тя е убиец на определен клан, който превръща убийството в смисъла на живота и е неразделна част от него. Тези убийци нямат личност, никой не знае колко има на планетата, те крият лицето си зад черния воал и ако някой от тях умре, друго място може веднага да заеме мястото му. Но този характер е специален. Първо, тя има име, Mortred, и тя периодично го използва. И второ, тя е една от най-силните убийци в клана. За нея можете да завладеете света на Dota 2. Phantom Assassin е силен характер с наклон в ловкост, който има доста впечатляващи умения, комбинираното използване на които може да бъде мощно оръжие в компетентните ръце.

Основните характеристики на героя

Както всеки вече знае, всеки герой има три основни характеристики - сила, сръчност и интелигентност. В зависимост от тях се определя класът, към който принадлежи този герой в играта "Dota 2". Phantom Assassin е герой, чийто наклон преминава в ловкост, така че това е точно това, което трябва да навигирате. Въпреки това си струва да се отбележи, че в сравнение с повечето герои, които имат преобладаваща гъвкавост, Mortred атакува от близко разстояние, а не от по-далеч. Това може да бъде както голям недостатък, така и огромно предимство, в зависимост от това колко добре играчът разбира своя характер. Mortred има огромно увеличение на сръчността - 3, 15 за ниво, това се случва за сметка на силата и интелигентността, към показателите, от които на ниво се добавят само съответно 1, 85 и 1. Много хора мислят, че да играете за този герой е лесно, ако имате ласо на Dota 2. Фантомният убиец обаче не е толкова прост - този герой изисква компетентно използване на целия арсенал от умения, тъй като с едно ласо е невъзможно да се възстанови пълната липса на сила и интелигентност.

Зависими характеристики

За трите основни характеристики бяха казани по-горе, и стана ясно, че по отношение на собствеността на този герой не решава тайната на "Dota 2". Phantom Assassin, както и другите герои, също има зависими характеристики, които се променят от промените в базата. Те са много повече, те включват броя на точките на живот и маната, нанесените щети и нивото на бронята. В това отношение, Phantom Assassin не е твърде силен в началните нива на развитие, но с времето вашият герой ще стане по-силен. Това се дължи на факта, че той принадлежи към класа на Кери - герои, които в началото на играта се нуждаят от защита от партньори, но след това сами могат да донесат безусловна победа на своя отбор. Phantom Assassin е един от тези - "Dota 2" - ръководството ще покаже как да използва тази способност, за да направи този герой критично мощен.

Задушаващ кинжал

Първата способност, която става достъпна за този герой, му позволява да атакува на кратко разстояние със специален хвърлящ кинжал. Щетите, които той причинява е изключително малък, но това не е същността на това. Основното предимство на тази способност е забавянето на врага, с помощта на това умение можете да разгърнете пълноценни тактически чертежи. Също така трябва да се отбележи, че това умение е най-добре да се използва срещу тръпки, тъй като можете да ги завършите с един удар, но това не е необходимо. Можете да избягате от врага, да го забавите или да не оставите врага да се скрие, а също и да използвате тази способност в най-различни ситуации - това е едно от основните предимства на характера на фантомния убиец. DotA 2 ще говори и за други способности, които правят този герой наистина силен и опасен.

Фантомният удар

Една от най-използваните способности на Phantom Assassin е Phantom Strike. С него можете незабавно да преминете към всеки игрален характер. Ако се преместите на врага, тогава вашият герой има възможност да приложи засилени атаки. Тази възможност ще продължи или четири секунди, или докато бъдат ударени четири удара. Независимо от това, веднага си струва да се отбележи, че можете да се движите не само към опонентите, но и към съюзниците. Така имате чудесен начин за тактическо отстъпление - тази способност ще ви спести повече от веднъж в извънредни ситуации, а също и повече от веднъж ще ви помогне да атакувате противник, който се опитва да избегне битка. Убийте всички, не пускайте никого - това е целият Phantom Assassin ("Dota 2"). Нещата, които можете да носите на всякакви неща, но вече можете да покажете своята индивидуалност и да създадете свой собствен подход към характера.

Bloor

Невероятно полезна е възможността за Blur. С негова помощ вашият герой може временно да стане почти неуязвим, докато изчезва от мини-картите на опонентите, които са били далеч от него. Контурите на тялото на героя са замъглени, врагът има вероятност до 50 процента, че няма да може да го удари, така че той може само да изчака смъртоносната атака, гледайки снимката на фантомния убиец. Dota 2 е игра, в която трябва да се възползвате максимално от уменията на вашия герой, и ако можете да използвате компетентно Bloor, ще станете много опасни на бойното поле.

Милване

Най-могъщата способност, която има фантомният убиец, е благотворителният удар. Той е пасивен и значително увеличава вероятността вашият герой да удари критичен удар. Освен това, с всяко ниво, щетите, които ще бъдат нанесени при критични емисии, нарастват до 250%. Така че, знаете историята на Phantom Assassin, "Dota 2" ви осигури всички необходими умения, така че просто трябва да се заемете с работата и да се научите да управлявате този герой, така че другите играчи да се уплашат, когато се появи.

Тактика на битката

Всички детайли от този характер бяха разгледани подробно. Остава един основен въпрос: "Как се играе за" Dota 2 "Phantom Assassin? На първо място, трябва да разберете, че на първите нива вашият герой ще бъде много слаб, затова се опитайте да пътувате с по-силни спътници и да се люлеете на крипта, а не на враговете. Като се има предвид, че имате Stifling Dagger, ще бъде доста лесно да направите това. Що се отнася до битките с истинските опоненти, тук трябва да сте в състояние компетентно да използвате всичките си способности по отношение на критериите и избягванията, както и да забавяте и моменталните атаки. Комбинацията от всички тези възможности ще ви позволи да постигнете успех доста бързо. Само до десетото ниво, завъртете първите две умения, хвърляйки само една точка на Beat of Mercy - не докосвайте Bloor изобщо, тъй като няма да имате нужда от нея на ниски нива.