Уникално оръжие в "Fallout 4"

Anonim

Пътуването през пустошта е изпълнено с всякакви неприятни изненади, защото на всяка крачка играчът може да срещне доста силни противници. И така, че датата с тях не става фатална, по-добре е да придобият достойни инструменти за убийство. Това ръководство ще ви разкаже как да намерите най-мощното и уникално оръжие в “Fallout 4” както за меле, така и за битки.

Убийство близо

Отличен бит на "Rockville Boxer" може да се купи в магазина Mo Cronini. Можете да го намерите в Диамант Сити, близо до оръжейника Артуро Родригес. Покупката ще струва хиляда капачки. Бонус за оръжие - намаляване на потреблението на точките с 40%. Полезен инструмент за убиване в мелето ще бъде кинжал "Tooth Kremva".

Отлични базови щети, ниско тегло и средна скорост са много благоприятни за бързото убиване на дори доста силни противници. Можете да намерите това острие в мини Dunwich, но си струва да бъдете изключително внимателни и предпазливи, защото това място е пълно с агресивни гълта.

Отлично оръжие за меле - мечът на Shem Draun - може да бъде придобито по време на преминаването на търсенето "Gilded Grasshopper". Отличителни черти на кликата са радиационните щети, както и отличните основни характеристики. Ако отидете на североизток от Диамантения град и откриете сградата на Hubris Comics, можете да получите отлична брадва Grognak, която предизвиква тежко кървене на врага. Но преди да отидете на търсене, си струва изпомпване на способността да пляскане брави.

Друго уникално оръжие в Fallout 4 е яростната месингова кокалчета. Можете да го намерите след като убиете шефа на мястото "Swan Pond". Отлично допълнение към оръжието ще бъде увеличаването на щетите при изпомпване на умението "Iron Fist". В ресторанта Drumlin, разположен южно от Музея на свободата, можете да получите един от най-добрите мечове в играта - "Отмъщението на генералния хаос". Но, веднъж на това място, си струва да се гарантира, че една жена е оцеляла по време на схватка, защото тя е тази, която ще даде на играча това оръжие.

пистолети

Преминаването на мисията Reunion ще даде на играча някои от най-добрите барели в играта "Fallout 4", оръжие, наречено пистолет Kellogg. Бонусът на този магнум е незабавно възстановяване на точките за действие при критични щети.

Друго оръжие, което трябва да бъде добавено към колекцията, е извънземният пистолет. Намери го, докато завършва търсенето 75, разположен близо до Malden High School.

Друг убиец в Fallout 4 е оръжие, наречено Спасител. Той чака играч в една от стаите на подземията, до която може да се стигне по време на преминаването на заданието "Агентска работа". Характеристиките на това оръжие е заглушителя и изпичането на 10-милиметрови патрони, и ако желаете, можете значително да увеличите производителността на някои модификации.

Уникални пушки и пушки в Fallout 4

Ще получим уникалното оръжие “Правда Сила” след завършване на мисията от Братството на стоманата. След като приключите с призива "Покана към оръжие", свържете се с Dance и той ще ви даде тази пушка. Разбира се, до края на играта тя няма да бъде най-мощното оръжие за убийство. Но в началните етапи на играта, той ще спаси нашия герой повече от веднъж.

Пушка "Правосъдие" е един от най-мощните инструменти за убиване в играта и можете да го получите дори и на средни нива. Отидете в магазина на Завета (Testament) и не забравяйте да вземете 1400 корици, защото това ще ви струва нова покупка.

Оръжия за клане

Уникалното оръжие в “Fallout 4”, наречено “Криолатор”, е скрито в самото начало на нашето геройско пътуване, а именно в приюта 111. Но то няма да работи в първите етапи на играта. На първо място, необходимо е да се изкачи нивото на хакерство до нивото на "Експерт", а след това хакването на кутията, в която е скрит този пистолет-убиец, няма да отнеме много време.

След приключване на заданието "Последното пътуване на конституцията на кораба", играчът ще получи отличен преносим военноморски пистолет "Броудсайд". Това ще бъде чудесно допълнение към колекцията. Не неразумно придобиване ще бъде "Zapeval" - пистолет, който можете да си купите в град Добри квартал. Отидете на робота KL-EO, като вземете със себе си 12, 500 капачки. Това оръжие има бонус от 50% щети при стрелба по хора и ще се превърне в приоритет при боравене с нападатели, които гъмжат от пустош.

"Специален комплект за оцеляване" - пистолет, който веднъж няма да спаси герой в трудна битка. Характеристиките на оръжията са увеличаване на щетите на опонентите със загуба на здраве. Тя може да бъде възнаградена само като се присъедини към групата на Братството на стоманата. След като завърши няколко куеста, играчът ще получи задачата “Missing Patrol”, след което пистолетът ще бъде в колекцията.

ракети

Не много мощно, но доста екзотично оръжие в „Fallout 4“ - оръдието Jet-Jank. Можете да го намерите в местоположението на ArcJet Systems по време на преминаването на заданието от Dance. Пистолетът се намира в контролната зала на масата. Характеристиките на тази инсталация са стрелба по противници с всякакви боклуци от инвентара, така че няма да имате недостиг на консумативи.

Стартерът „Дебелия човек“, познат от предишните части на играта, стигна до „Fallout 4“. Намерете това оръжие не е трудно, но най-лесният начин е да търсите в депото за роботи, разположени в североизточната част на къщата на стария играч. Подобрената версия на “Big Boy” е по-смъртоносна, но е по-трудно да се получи. Можете да закупите такова устройство на пазара в Diamond City, от търговеца Артуро Родригес.

Характеристиките на оръжието са залп с две ракети, което значително увеличава щетите.

"Fallout 4". Кодове за оръжия

Тъй като тази част от играта беше направена на същия двигател като предишната серия, конзолните команди останаха непроменени. Разбира се, подобно опростяване на геймплея е личен въпрос на игра, но все пак си струва да си спомните някои мами, които ще помогнат при преминаването на “Fallout 4”. Кодове за оръжие:

 • 0001f669 - минигун.
 • 00171B2B - криолатор.
 • 000DC8E7 - "Спасител".
 • 000BD56F - "Дебел човек".
 • 000D8576 - Ръкавица със смъртоносна болест.
 • 000FA2FB - Шишкибаб.
 • 000E942B - Jet Junk.
 • 00183FCD - брадвата Гнонака.
 • 000FE268 - крадец за нокти;
 • 000DC8E7 - пистолет със заглушител;
 • 000E9A43 - бейзболна бухалка;
 • 000E98E5 - халюциногенна граната.