Най-добрите стратегии за PC 2013

Anonim

През 2013 г. се проведе доста голям брой дългоочаквани излизания, включително няколко проекта на РТС. По-долу е дадена кратка информация и описание на всяка стратегия на компютъра, публикувана през 2013 г. Всеки от тях има своите значителни различия и предимства, но всички те са в основата на жанра на играта.

Звездни плавателни съдове: Сърце на рояка

Стратегии за PC в продължение на няколко години, свързани с тази серия от игри. Star Craft отдавна е спечелила услугата на много професионални геймъри, участващи в е-спорта, и просто аматьори. Тя има своя собствена система за баланс, икономически и военни компоненти. Последните части на играта са известни със своите масивни битки и основната история, която разказва за драматични събития, които се развиват както на ниво галактиката, така и между Кериган и Джим Рейнър. Радва и графичен компонент на проекта. Всичко се прави на най-високо ниво: ваденки, частици, единици, среда, ефекти и физичен двигател - всичко е направено с ревност и любов. Последната част, действаща като добавка, наречена "Heart Of The Swarm!", Въпреки това въвежда значителни промени в геймплея, да не говорим за продължаването на сюжета. Тук потребителят ще има възможността да се почувства като лидер на Зергите, да разбере тяхната инфраструктура и система на мислене, да разгледа всички събития от тяхна страна. Главният герой е Кериган - лидерът на целия пакет. Също така в новата версия на всяка фракция ще бъдат добавени нови типове единици, разширяване на бойните способности. Играта има уникална система от помпени единици, където потребителят ще трябва да направи избор в полза на една от двете модификации. С напредването на историята Кериган ще придобие сила и ще открие нови способности в себе си. По този начин стратегиите на PC през 2013 г. са представени предимно от играта Star Craft: Heart Of The Swarm.

XCOM: Врагът отвътре

Това пълномащабно допълнение към оригиналната игра "XCOM: Enemy Unknown" все още не е излязло. Пускането на играта е насрочено за 12 ноември. Списъкът с иновации и промени трябва да удовлетвори всеки почитател на тази поредица, защото в играта ще бъдат добавени много нови неща: продължаването на основната история, мултиплеър компонента, нови карти, оборудване, единици и все още доста интересни. Учените ще напредват още повече в изследванията си и ще открият нови възможности - интегрирането на извънземна ДНК в човешкото тяло. Това значително ще разшири бойните оръжия и способности на войниците (например, наличието на кибернетичен екзоскелет). Такива стратегии на персоналния компютър се отличават с индивидуален тактически компонент и сложна бойна система.

Обща война: Рим II

Най-добрите стратегии на годината на компютъра не могат да бъдат представени без тази игра, която е короната на създаването на студиото на Creative Assembly. Това е римейк на първата част на Рим, до голяма степен допълнен и подобрен. Цялата серия от игри Total War е известна преди всичко с мащаба и епичността си. Има просто невъзможни малки схватки. Като правило, по време на битката на екрана не се побират всички единици, участващи в битката. Такива стратегии на компютъра се различават по броя на героите и динамиката на случващото се. Но тактиката все още има значителна роля. Без него победата е почти невъзможна. За да се покриете с лаври и да намалите загубите от ваша страна, трябва да прибегнете до стратегически и тактически маневри.