Игра "PIPA PIG: Болница"

Anonim

Пепю карикатурите и игрите с прасенце са доста популярни сред децата. На фона на подобно търсене много създатели на flash-проекти правят забавления за най-малките. Те нямат много геймплей, всички действия са възможно най-прости, а също така ви позволяват да запомните имената или външния вид на обектите. Тази категория включва и играта Peppa Pig: Hospital. Разгледайте го по-подробно.

Къде да намерим?

За да възпроизведете това "флаш устройство", не е необходимо да изтегляте и инсталирате отделен клиент. Можете да намерите играта по име във всяка търсачка. За да започнете, ще ви е необходима поддръжка за Adobe Flash Player, на която е разработена тази игра.

След изтеглянето, трябва да кликнете върху бутона Възпроизвеждане на началния екран, за да отидете на геймплея. Според създателите, прасето на Пепа е сериозно наранено и трябва незабавно да отиде в болницата. Докато линейката пренася героинята в спешното отделение, тя се нуждае от първа помощ. Това е, което играчът трябва да направи.

Как да мине?

В началото на играта "Peppa Pig: Hospital" ще се появи списък от процедури, които трябва да се изпълнят. Можете да получите намек за 9 действия, като използвате таблет, който виси на стената под надписа Съвети.

На екрана на играта се намира самия герой и медицинските устройства. Първо трябва да махнете парчето от лицето с форцепс и да избършете кръвта със салфетка, след това залепете мазилката. Също така е необходимо да се отстрани синината под окото, след което прасето ще започне да се усмихва. Сега трябва да извършим допълнителни процедури.

Първо дайте на героя болкоуспокояващо, след това сложете удар. Също така полезен капкомер, кислородна маска и апарат за проследяване на работата на сърцето. Докато завършвате процедурите в списъка на таблета, ще бъде отбелязано при успешно завършване. След като завършите всички задачи, играта Peppa Pig: Hospital ще бъде завършена. Можете да изпълнявате задачи във всякакъв ред, което не влияе на крайния резултат - прасето ще остане щастливо!