Khuskar, "Dota 2": как да играе и какво да събира?

Anonim

Много геймъри, които прекарват времето си в Dota знаят, че някои герои могат да бъдат много по-трудни за овладяване от други. Затова те не са особено популярни сред начинаещите и дори сред напредналите играчи. Въпреки това, все още трябва да се обърне внимание на такива символи, защото най-често, когато героят е трудно да се контролира, резултатът от неговото максимално овладяване може да бъде повече от впечатляващо. Един от най-ясните примери е необичайният герой Хоскар. "Dota 2" е пълен с различни герои, сред които можете да изберете за себе си любим човек, и ако този герой ви мами за себе си, но в същото време се страхувате да го изберете, защото мислите, че той е твърде труден за вас - тази статия е за вас. Тук ще научите всичко, което трябва да знаете за този герой. Четенето на нашия материал е най-добрият начин да започнете да овладявате такъв сложен характер като Хоскар. "DotA 2" ще изисква от вас да свършите много работа, за да овладеете перфектно как да управлявате този герой, така че не мислете, че ще прочетете статията и веднага започнете да работите чудеса в битка. Материалът ще ви даде обща представа за героя, а всичко останало ще зависи само от вас.

роля

Преди всичко е необходимо да се обърне внимание на това какви ролеви игри може да играе Хускар. “Dota 2” е проект, в който героите могат сами да изберат различни пътища на развитие, за да постигнат определена цел по време на битката. Някой подкрепя екипа си заради гърба на другарите си, някой понася щети. Най-важната роля отива на Кери, такъв герой се пази от целия екип, той се развива в оранжерийни условия, за да постигне максималния резултат, без да умира от ръцете на врага - и тогава сам може да реши изхода от двубоя във втората половина на мача. Що се отнася до Хускар, той също може да бъде носен и е много силен.

Но това не е единствената му роля - ако имате някой във вашия екип, който е по-способен да се справи с тази задача, тогава Хоскар може да бъде и резервоар или инициатор. Танк е герой, който има достатъчно добри щети и голямо снабдяване с брони и здраве, тъй като той винаги върви напред и взима щети от врага, за да защити по-слабите другари, които атакуват отзад. Инициаторът е герой, който е идеален за екипни битки, той е в състояние внезапно да започне битка в неприятна ситуация за врага, така че съюзниците да могат безопасно да се справят с враговете. Хускар може да поеме и двете роли - “Dota 2”, разбира се, не ви ограничава нищо, но все още не се препоръчва да се опитвате да го използвате в други роли, поради което ефективността му е силно загубена.

Вътрешна жизненост

Така че, ако се интересувате как да играете за Хускар в DotA 2, тогава определено ще трябва да се справите с неговите умения и как да ги използвате по време на битката. Естествено, си струва да се започне от първото умение, което е лечебно. Той действа шестнадесет секунди на избрания от вас съюзник - когато активирате заклинание, съюзникът започва да възстановява здравето си по-бързо. Ако той има тази цифра е под четиридесет процента, тогава способността да се регенерира още повече. Те зависят от максималното здраве на героя и от това колко се изпомпва основното му умение. Като цяло, много полезно умение за отборна игра, но с него няма да можете да победите опонентите - за това се нуждаете от други умения.

Горящо копие

Тази способност е точно атакуваща, но трябва да се използва изключително внимателно. Неговата същност е в това, че вашите стандартни хвърляния с копие започват да причиняват повече щети - и не еднократно, а за определен период от време, по-конкретно осем секунди. В зависимост от нивото на способност, периодичните повреди варират от пет до двадесет единици в секунда, а ефектите се събират, тоест, всяка от атаките ви нанася основни и периодични повреди. Магията изглежда много мощна, но защо трябва да я използват внимателно? Факт е, че всяка такава атака ви отнема петнадесет здравни единици - за да се самоубиете по този начин, ще се провалите, но ако не сте внимателни, ще забележимо улесните работата на противника.

Кръвта на берсеркера

С това умение, вашият герой може значително да увеличи скоростта на атака, както и да доведе магическото съпротивление до почти максимум, приближавайки пълна магическа неуязвимост. Тази способност е пасивна, така че не е нужно да я активирате - тя се активира, когато здравето на вашия герой достигне 87 процента от максимума. След това, в зависимост от нивото на способност, получавате от 220 до 340 единици скорост на атака и от 20 до 50 процента съпротива на магията. И това не е еднократен ефект - със загубата на следващите седем процента от здравето, ефектът от умението се повтаря, като отново добавя към вас скоростта на атака и съпротивата на магията. Когато здравето на вашия герой падне до 3%, ефектът ще се приложи максималния брой пъти - четиринадесет.

Живот

И разбира се, необходимо е да се разкаже за улата на този характер, т.е. за най-силните от неговите способности. Това умение позволява на вашия герой да направи скок към врага, който е в радиуса на атаката ви. С тази атака ще отнемете 35% от здравето си и ще вземете същия процент от опонента си - така че трябва внимателно да изберете времето, за да използвате заклинанието и неговата цел. Колкото повече здраве има опонентът ви, толкова повече щети ще ви отнеме, колкото по-малко здраве имате, толкова по-малко щети ще получите. Също така имайте предвид, че врагът получава забавяне, ефектът от който варира в зависимост от нивото на способност - от 40% за четири секунди и завършва с 60% за шест секунди.

Какво да събираме?

Друг важен момент в DotA 2 са обекти, много символи без тях, както без ръце. Какво да събираме на Khuskara в "Dota 2"? Това може да са различни елементи на различни етапи, но най-важното, от което се нуждаете, е скиптърът на Аганим. Това увеличава максималното ви здраве и мана, подобрява основните атрибути, но всичко това не е толкова важно. Важно е това да се отрази на ултра - времето за презареждане е намалено от 12 секунди на 4, а вредата, нанесена на врага, нараства от 45 на 65.

Насрещен пик

Също така, не забравяйте за такъв важен аспект като противоположния връх на Хускар. Dota 2 е игра, в която трябва постоянно да мислиш и анализираш ситуацията. Кой ви донесе съдбата в същия екип? С кого ще играеш? На кого бихте предпочели да не играете? А най-важното нещо, което трябва да научите е Counter Huskar. Dota 2 не показва никъде кои герои са най-подходящи за противопоставяне на конкретни опоненти, но ако желаете, можете да намерите такава информация. Така че, най-ужасният враг, който можете да срещнете на бойното поле е Урса. Ако го видите в отбора на противника, по-добре изберете друг герой, тъй като Hoscar ще има твърде много проблеми с този герой. Също така ще бъде трудно да се справим със Свен, Таини и Анти-Маг, т.е. с онези герои, които имат определени възможности да издържат на крайния си резултат. Сега, след като знаете кой се бори с Кускар в Dot 2, ще ви бъде по-лесно да се движите по бойното поле.

Най-добри приятели

Естествено, в играта има не само врагове, но и приятели, т.е. тези герои, които ще направят най-добрата двойка с Хускар. В този случай, това са героите, които притежават уменията на лагера или забавянето, а още по-добре - и двете. Също така добре дошли герои с голям запас от здраве. Най-добрите опции са Shadow Shaman, Dazble или Drow Ranger.