Сертифицирането на умения е чудесен начин да подобрите своя герой в Lineage 2

Anonim

Всеки фен на онлайн игра Lineage 2 трябва да е завършил търсенето на подкласа и знае много за това как работи сертифицирането на уменията. Тази статия е написана, за да обясни на начинаещите как сертифицирането на уменията все още работи и какво дава.

След хрониката на Lineage 2, интерлюдийните играчи успяха да подобрят представянето на своите герои. Точно за това е създаден сертификат L2. За да получите сертификат, трябва да завъртите нивото на героя 76, да преминете през професия, след това да завършите търсенето на подкласа и да получите поне 65 ниво с този същия подклас.
Сертифицирането на умения е налично и на нива 70, 75 и 80. Това означава, че един подклас ще ви даде четири различни книги за изучаване на умения. Като се има предвид, че можете да вземете общо 3 подкласа, ще има дванадесет книги, които героят ще получи.

Уменията за сертифициране на някои сървъри от Lineage 2 могат да бъдат изучавани без да се изпълнява задачата, но ако играете на сравнително малки нива, тогава най-вероятно ще трябва да завършите задачата, след което уменията за сертифициране ще станат достъпни.

Завършването на търсенето не отнема много време, от силата, от която се нуждаете на час. Просто трябва да тичате малко и да убивате слабите чудовища, които са няколко нива под вас. Началото на търсенето се извършва в Академията на Хардин, където можете да се телепортирате от Гиран, Орен или селото на ловците. След като разговаряте с Хардин, ще трябва да се телепортирате към тъмния елф Магистър Ерикин, който е в селото на ловците. След като разговаряте с него, получавате задачата да убиете 35 призраци в гората на огледалата.

След като попълните заявката на капитана, ще получите елемент на търсене, който трябва да бъде зададен на Хардин. До вас

трябва да отиде при друг господар, този път Клейтън. Той ще ви помоли да му помогнете и да го изпратите, за да унищожите кристалните ягуари, от които ще изпаднат куестовете. Като цяло имаме нужда от 5 кристала. Веднага отбелязвам, че шансът за спад е доста малък, така че играчите ще трябва да карат.

Връщайки се към капитана, получавате книга с преобразувания, която трябва да се припише на Хардин. След като разговаряте с него, ще получите трансформиращ скрол и завършете търсенето.

Затова разбрахме как да получим възможност да сертифицираме подклас, но сега трябва да разберем какво дава всяка сертификация на умения.

Книгите, които характер получава на ниво 65 и ниво 70, позволяват да се увеличи атаката, физическата или магическата защита на вашия характер. Книги, които стават достъпни на 75-то ниво, дават възможност или за увеличаване на атаката, или за защита, или за изучаване

специален клас умения, който се взема от подводницата. Разбира се, на 75-то ниво, определено трябва да научите специален клас умения, тъй като това значително ще подобри вашия характер.

На 80-то ниво се издава сертификат, който превръща вашия герой в същество. Тази трансформация по същество не дава нищо, така че няма смисъл да изтегляте подкласа на ниво 80.

За да учат сертифициране, трябва да дойдете на майсторския клас на трансформация в майсторския клас в кулата от слонова кост на втория етаж.

Сертифицирането на умения е чудесен начин да подобрите своя герой в Lineage 2.