Изключителни личности на Тамриел: Пелинал Уитетрак

Anonim

Пелинал Whitestrake, известен още като рицар на светлината - е един от най-мистериозните герои на Тамриел. На първо място, той е известен с това, че е водил бунта на Сейнт Алесия, благодарение на което хората са успели да победят алейдите. Пелинал е киборг, идващ от бъдещето, а почитателите го считат за въплъщение на Хезар.

Обща информация

За съжаление почти никой не видя Рицаря на Светлината без каска, така че външността му остава загадка. Единственият източник, от който можете да получите поне някаква информация за появата на Pelinal Wittrike е древна легенда. Казва се, че рицарят е роден със сива коса, а лявата му ръка носи смъртоносна светлина.

По време на войната хората и елфите Пелинал изиграха решаваща роля. Именно той, който побеждаваше магьосниците, успя да промени хода на конфронтацията, като така даде надежда на човечеството. По време на обсадата на Кулата от бяло злато, рицарят е влязъл в крепостта на алейдите и е могъл да победи Умарил Нойперенни, в който елфите видели спасителя си. За съжаление Пелинал не оцеля след този дуел.

Рицарят на Светлината бе погребан в гробница, издигната дълбоко под града Вануа. Въпреки това, дори и след смъртта, той инструктира племенника си, а след това, макар и не директно, помогна на хората да спечелят друга победа в конфронтацията с дългогодишен враг.

В забвение

В средата на кризата с Oblivion, Умарил Неперенни успя да съживи в Нирн. Той ръководи армията на по-младата Даедра, която под негово ръководство започва да атакува църквите на Деветте божества и брутално убива цялото общество.

За щастие, Шампион Киродил се намеси. Той се свързва с духа на Пелинал, който му помага при търсенето на реликвите на Божествения кръстоносец. Както е лесно да се отгатне, това беше бронята на Уитестрим и нейните оръжия.

В резултат на това героят успява да намери всички реликви. Използвайки силата си, Шампион преодоля всички последователи на Умарил и унищожил веднъж завинаги царя-магьосник.

В скайрим

В оригиналната версия на Skyrim, Wystrake, за съжаление, не може да бъде намерен. Въпреки това имаше ентусиасти, които решиха да поправят тази несправедливост. Като цяло феновете на Рицаря на Светлината определено ще бъдат доволни.

Чрез инсталирането на пелинал Whitestray на Skyrim, вие ще получите легендарния герой като ваш спътник. В този случай, рицарят е напълно озвучен и съответства на каноничния му образ. Например, Пеленал, който отдавна мрази елфи, проявява особена жестокост в битките с остри уши.

След като мода е активиран, можете да намерите рицаря на светлината в самотата. Но имайте предвид, че няма да можете да вземете кръстоносците в спътниците си, ако вашият герой е елф, орк или бретон.