Къде мога да взема корен в Скайрим?

Anonim

В компютърната игра Skyrim много незначителни неща, които определено ще дойде по-удобно при завършване на куестове и допълнения. Тези неща включват коренът в Скайрим, който ще бъде разгледан по-долу.

Описание на елемента

Да започнем, да поговорим за темата. Тази съставка може да се използва като храна. Ако го ядете за първи път, ще намерите едно от свойствата. Ако вашият герой има нивото на алхимия, тогава дефинирането на всичките четири свойства ще бъде много по-лесно. Последният списък на елементите е както следва:

  • магическа регенерация;
  • възстановяване на магията;
  • Подобряване на умението "Илюзия";
  • уязвимост към магията.

Ако сте опитен алхимик, можете да определите всички свойства на корен в Skyrim в даден момент. Съставката се комбинира с много отвари, така че трябва да експериментирате с алхимичната маса, комбинирайки елементи помежду си (ако героят не е учил рецептите).

Къде да стигнем?

Вземете родните корени могат да бъдат от телата на спригана. Ако не можете да намерите този враг, опитайте се да намерите желания елемент на следните места:

  • помещенията на архимагея в колежа;
  • 2-ри етаж на зала за подкрепа на колегиума;
  • Форт Sangrad (близо до камината);
  • Храмът на кошмарите (алхимическа стая);
  • мината на Солюндското Lair;
  • хижа Анис.

Във всички тези места можете да намерите две единици на обекта. И от телата на сприган може да падне произволно количество. Можете също да намерите елемента с търговци с 15% шанс за външен вид. Едното въже с тегло е 0.5 и струва само 15 златни монети.

Също така, това нещо се случва при преминаване на няколко търсения, които са написани на.

Участие в задачи

Коренът ще бъде необходим по време на търсенето "Изцеление вкъщи", което се появява в допълнението "Драконова котка".

Когато посещавате аптека на Tel-Mitrina, трябва да говорите с Eline. Тя ще ви помоли да донесете 3 основни корена, за да възстановите купата с гъби. Тя сама не може да ходи там поради възрастта си, затова се съгласяваме да помогнем.

Можете да дадете на Елиния корените, които сте имали преди, или да отидете в търсене. Възможно е да се унищожат 3 алкохолиста на Solsteym. След това трябва да накиснете корените на пръчките в Скайрим. За да направите това, отидете до водопада в Харстад. Зад нея е малка пещера, в която се крие един спринг. Убийте го, активирайте водата в пещерата. Това ще намокри елементите. Остава да се върнете към Елиней и да дадете два корена. Третият герой ще ни заповяда да сложим в стената. Тръгваме към централната зала на кулата и говорим с Нелото. Той ни показва възпалена стена, върху която да приложим нещо. При повторно посещение стената ще бъде здрава.