Инструкции: как да промените характера в "Sims 4"

Anonim

Промяната във външния вид е чест процес в играта Sims. От време на време искам моите герои да сменят дрехи, аксесоари, шапки, прически. Има и случаи, когато е необходимо да се промени структурата на тялото или чертите на лицето. В "Sims 3" за такива случаи е било възможно да се изпрати сим в процеса на игра на пластичен хирург в болницата. И как да променим характера в "Sims 4", предлагаме да научим по-долу.

Характеристиките създават символи в "Sims 4"

С пускането на новата версия на играта Sims, героите са станали по-привлекателни, защото графичната графика на играта се е подобрила. Сега, с всеки жизнен цикъл (млад, възрастен, възрастен), бръчките се появяват на сим и лицата се променят малко. Същото се случва и с тялото. Например, по-старите герои се натоварват, коремът им се накланя и талията им изчезват.

Сега всеки Sim може да бъде направен специален. По време на създаването му е позволено да променя тялото и чертите на лицето, както желаете. В "Sims 4" са добавени нови функции и възможности в редактор на символи.

Как да промените външния вид на героя в "Sims 4"?

В редактор на символи можете да кликнете върху бутона под формата на куб - и самата игра ще генерира случайно сим. Промените в облика вече не могат да се правят с помощта на готови плъзгачи, както при Sims 3, а чрез натискане на десния бутон на мишката върху самия символ. Така че, ако трябва да промените формата на носа, след това кликнете два пъти върху него, след което задръжте мишката и го преместете в различни посоки в различни области. По този начин, можете да го увеличите, да го направите вече или с малко бум, подплънка и т.н.

Същото може да се направи и с други черти на лицето: челото, очите, устните, скулите, бузите, челюстта, брадичката, веждите. Можете също да изберете готови части, предлагани от дясната страна на екрана.

Тялото също се модифицира с мишката. Можете да увеличавате или намалявате ръцете и краката, корема, талията, бедрата, раменете и т.н. На основния плъзгач остава функцията на телесното тегло.

Но без значение колко красива е вашата SIM, вие вече искате да правите промени в игралния процес не само в гардероба, но и във външния вид на героите на играта. И така, как да се промени характер в Sims 4?

Инструкции за смяна на готовите sims

Играли ли сте достатъчно време и решихте, че е време да промените външния вид на сима и / или други герои в играта? Този проблем може да бъде решен чрез смяна на дрехи, нанасяне на грим или смяна на косата. С игрални герои, всичко е много по-просто, за разлика от предишната версия на "Sims", където всеки sim трябваше да сменя дрехите си отделно и да сменя прическата и грима специално за всеки вид рокля.

Сега е достатъчно да изберете една сим и да кликнете върху огледалото, скрина или гардероба с функцията “Промяна на външния вид” или “Избери облекло” в зависимост от категорията на мебелите. След това отидете в редактор на символи. Той веднага показва всички Sims от семейството на играта, всеки може да промени всички тоалети, прически и грим. Единственото нещо, което става недостъпно в редактора, е промяната на възрастта, характерните черти и модификацията на тялото.

Променете симулациите без игра

При символите, които не са играчи, всичко това трябва да се направи по различен начин. Препоръки как да се промени характер в Sims 4 са следните:

 1. Запазете играта.
 2. Кликнете върху бутона в десния ъгъл на екрана "Промяна на града".
 3. След това щракнете върху бутона на същото място като "Семеен списък".
 4. В прозореца, който се появява, има списъци на всички семейства, които живеят в градове, както и тези, които са генерирани от играта и все още са бездомни.
 5. Изберете желаното семейство.
 6. Менюто ще се отвори с функции като редактиране, преместване в нов дом, разделяне или сливане на символи и изтриване на семейството. Нуждаете се от бутон "Редактиране".
 7. Отваря се редакторът на символи.
 8. След това направете всичко по същия начин, както в случая със семейството на играта.

Как да променим напълно героя в "Sims 4"?

Както бе споменато по-горе, в "Sims 4" няма възможност в режим на игра да променя тялото и лицето на Sims в детайли. Единственото нещо, което можете да направите, е да се подобрите или да отслабнете. Първият е възможен, ако хранят Sims с торти, а вторият чрез закупуване на симулатор.

Тъй като в Sims 4, промяна на характера на тялото по различен начин в режим на игра не е възможно, ако искате да промените външния вид на Sims, трябва да се прибегне до измама (код влизане). С помощта на две мами, можете да въведете редактор за създаване на характер с достъпни функции за промяна на тялото, чертите на лицето, възрастта и характера.

Инструкции за пълно променяне на символ в Sims 4:

 1. Отворете реда за въвеждане на кодове, като използвате комбинацията Ctrl, Shift и C.
 2. Линията ще се отвори в горния ляв ъгъл.
 3. Въведете фразата Testingcheats true - това е кодът на разработчика.
 4. След това въведете втория код, който отговаря за промяната на знаците - Cas.fulleditmode.
 5. Въведете редактора за създаване на символи. Това може да стане по два начина:

 • Задръжте натиснат клавиша Shift и кликнете върху желаната от вас SIM, в менюто, което се появява, изберете елемента "Промяна в CAS";
 • преместете sim към огледалото или гардероба и изберете "Промяна на външния вид".

Съвет: ако вашата СИМ притежава допълнителни характерни черти (награди), придобити за топките от щастие, те ще изчезнат, ако влезете в редактора чрез елемента „Промяна в CAS“, като кликнете върху знака. За да се избегне това, по-добре е да взаимодействате с огледала и гардероби.