Skyrim: системни изисквания. Skyrim игра

Anonim

Старейшините свитъци V: Скайрим е проектиран и публикуван от Бетезда. Изданието се състоя на 11 ноември 2011 г., създавайки истинско вълнение сред милиони геймъри. Според резултатите на много рейтингови публикации, "Ancient Scrolls" получи титлата "Най-добрата игра на 2011 г.".

Преглед на играта

Забележителна черта на поредицата „По-стари свитъци“ е отвореният и дишащ свят на света, изпълнен с всякакви видове съдържание. Провинция Скайрим не беше изключение, защото, след като спечели сърцето на играч от първите минути на преминаване, играта нямаше да остави до края. Суровите зимни панорами не са нови за RPG, но често те само допълват зелените гори или безкрайните простори на жарката пустиня. Тук ни посрещат типични скандинавски пейзажи с високи планински върхове, редки гори, цветни ливади, пресечени потоци и села. Ясните нощи ще ни дадат неописуема красота на небето, преливаща от северното сияние. И накрая, ядосаната природа винаги може да изпрати снежна буря или проливни дъждове, променяйки света около нас. Всичко това перфектно изпълва музиката на Джереми Суел.

Що се отнася до сюжета, то е доста банално и скучно, без никакви откровения и сценарии. В тази връзка, играта е значително по-малка от същата The Witcher 2. Както и в предишните части на поредицата, основната линия на куестове е внезапна и тъжна, лишена от колоритни герои, интересни диалози и важни клонове. Приключенията на "Довакин" с цел унищожаване на дракона Алдуин, заплашващи да донесат смърт на всички живи същества, не се помнят особено, защото има много светли моменти. По принцип в кампанията има много малко търсения, но наградите са полезни, затова силно се препоръчва неговото преминаване. Независимо от това, страничните сюжетни линии за "Придружителите", крадците, убийците, магьосниците и т.н. стават истинска наслада. Плюс това, има забавни и понякога интензивни задачи на местните жители и господарите на Даедра, които са наистина интересни.

Геймплеят остава същият. Героят може също така да притежава магия, тежки оръжия или лъкове. Една обширна помпена система ви позволява да научите разнообразие от полезни таланти, които определено ще бъдат полезни в битката и обикновения живот "довакина". В същото време можем да се пазарим, да изковаваме собствените си доспехи и оръжия, да приготвим отвари, да омагьосваме предмети, да общуваме с много герои, да ограбваме бедните сред бял ден и т.н.

Завършваме ревюто си с история за графики, анимация и звук. Играта е създадена на двигателя Creation Engine, разработен от същата Bethesda. Картината, разбира се, не е най-красивата за 2011 г., но заслужава похвала. Чудесно тук е игра на светлина и сенки, динамична промяна на деня и нощта, метеорологичните условия и други изкушения на графичния компонент. Това е особено вярно за визуалната част на проекта, която беше създадена много добре. Анимацията и физиката също са доста добри. В Skyrim, системните изисквания не са прекалено високи (както ще видите по-късно) и затова удобно да играете на високи нива на графики ще работят дори и на бюджетен компютър. И накрая, саундтракът ще лежи дълбоко в паметта, оставяйки приятно впечатление за десетина часа, прекарани в играта.

DLC

Студио Bethesda е издаден 3 мащабни допълнения, koi може да даде още 20-30 часа геймплей. Първият е Dawnguard, историята на вампирския господар Harkon. В него можете да играете за вампири или за техните вечни врагове - Пазители на зората. В същото време, разработчиците добавиха няколко нови функции, като например възможността за промяна на лицевите черти или пътуването с фериботи между градовете. След Dawnguard, Hearthfire беше освободен. Това допълнение ви позволява да осиновите дете, да закупите земя и да построите собствен дом. Няма куестове. И накрая, последното официално допълнение беше Dragonborn. Сюжетът на DLC е много вълнуващ, а остров Солщайм, където ще прекарвате по-голямата част от времето си за игра, се превърна в основна сцена.

Старите свитъци V: Skyrim - системни изисквания

За да играете в петата част на епичните "Древни свитъци", не се нуждаете от супермощна машина, както виждате сега. И така, какви са минималните системни изисквания за The Elder Scrolls V: Skyrim? Вижте по-долу.

 • ОС: Windows XP / Vista / 7/8.
 • Процесор: Dual Core 2.0 Ghz или еквивалент от AMD.
 • Видео карта: поддържа DirectX 9 с 512 MB памет.
 • RAM: 2 Gb.
 • Място на железопътната линия: 6 Gb.

Моля, обърнете внимание, че тази система няма да е удобна за игра. Въпреки това, на следващия компютър ще видите красотата на виртуалния свят. Какви са системните изисквания за Skyrim 5 при високи настройки?

 • ОС: Windows 7/8.
 • CPU: всички 4 ядра.
 • Видеокарта: GeForce GTX 260 / Radeon HD 4890.
 • RAM: 4 Gb.
 • Място на железопътната линия: 6 Gb.

По принцип, системните изисквания за Skyrim са далеч от облачно, въпреки че предлагат красива картина и висококачествен звук. Въпреки страховете на много геймъри, играта беше добре оптимизирана, така че древните свитъци не страдат от прекомерна алчност за желязо.

Анализ на системните изисквания

Да започнем от самото начало. Играта поддържа цялата линия на семейството на Windows OS, която геймърите с предварително инсталиран Windows XP със сигурност ще оценят, тъй като преходът към други операционни системи не винаги отговаря на очакванията. Освен това Skyrim поддържа и 32-битови и 64-битови системи. Що се отнася до процесора и видеокартата, минималните изисквания са доста стари модели, които няма да изискват от играчите хиляди хиляди разходи за ъпгрейд на компютър. Не забравяйте да актуализирате драйверите за видеокартата от официалните сайтове на Nvidia и AMD, за да оптимизирате Вашия компютър колкото е възможно повече за комфортна игра в Skyrim. -2500K, 6 Gb RAM и графична карта GeForce GTX 680. Такова запълване ще ви даде най-удобната игра със стабилна FPS. Ако не сте собственик на лицензирано копие на TES V, тогава не забравяйте да закърпите играта. Последната версия на Skyrim е 1.9. И накрая, за да активирате Steam, разбира се ще ви е необходима интернет връзка.

Проблеми и решения

Повечето от техническите проблеми в играта бяха излекувани от освобождаването на пачове. Въпреки това, някои геймъри все още изпитват различни видове неудобства. Какви грешки най-често се появяват в играта? За това.

 • Всякакви проблеми със звука (тихи, замръзващи) или сривове . Такава грешка, като правило, се появява в собствениците на Windows 7. Отидете в менюто "Старт" => "Контролен панел" => "Звук" => "Свойства" => "Разширени". Тук намалете битовата дълбочина на "24 бита, 48000 Hz". Отклоненията от играта също могат да бъдат решени чрез инсталиране на нови видео драйвери или деактивиране на SLI / Crossfire. Можете също да опитате да изключите вертикалната синхронизация.
 • Постоянно изостава и виси . Необходимо е да се понижи нивото на графичните настройки. Най-"ненаситен" е опцията "Сенки". Ако искате да се насладите на пълната картина, надстройте системата.
 • Малко FOV . В раздела [Общи] трябва да регистрирате fdefaultfov = XX, където XX се заменя с желания номер.

В заключение

Играта Skyrim 5 се превърна в една от най-добрите RPG в цялата история на игралната индустрия, печелейки множество награди и награди от критици и геймъри от цял ​​свят. Ако сте напълно прочели статията, тогава ще разберете, че играта ще бъде изтеглена от бюджетен компютър, защото в Skyrim системните изисквания са снизходителни към геймърите. Е, желаем ви приятна игра!