Къде и как да търсим Pokemon?

Anonim

Ако попитате някого какъв е името на играта, къде да търсим Pokemon, тогава, разбира се, всеки ще отговори без проблем - Pokemon GO. Това мобилно приложение наскоро се превърна в най-популярното забавление по света. В този малък наръчник ще ви разкажем къде и как да търсите Покемон в Pokemon GO, както и да разкриете някои тайни на играта.

Хвани всички

Вече е известно, че Вселената Pokemon GO има около 150 същества. И тъй като фразата „Хвани всички” стана мотото на франчайза, повечето играчи не могат да спрат да търсят. Така че, ако искате да постигнете успех в този бизнес, ще бъде полезно да разберете къде и как да търсите Pokemon. На първо място е необходимо да се разбере, че същество може да се появи навсякъде. Можете да хванете покемон на оживена улица или в природата, в кафене, кино или дори у дома.

Обикновени същества, като плъхове, птици или гъсеници, могат да бъдат намерени във всеки парк или цвете в близост до входа. Но за редки домашни любимци трябва да се ловуват. Много играчи правят реални набези в индустриалната зона, резервоари и далеч отвъд границите на града.

Стартирайте Pokemon

Всеки играч ще получи първия домашен любимец в самото начало на играта. В този случай можете да изберете един от трите Pokemon: Bulbozavr, Squirtla или Charmander. Всеки от тях се отличава със своите способности и умения, така че изборът трябва да се подхожда с повишено внимание. След като получите първото джобно чудовище, играта ще ви даде пълна свобода на действие. От този момент нататък повечето играчи мислят как да търсят покемон в града.

За съжаление, зонирането на играта все още не е съвсем перфектно. Така че не се учудвайте, ако намерите по средата на уличния покемон, който определено не би трябвало да бъде тук. И в същото време, в област, която изглежда подходяща за търсене във всички отношения, е възможно да не се намерят същества.

Как да търсим Pokemon в Pokemon GO?

Има няколко начина за търсене. На първо място, можете просто да обикаляте из града, надявайки се на късмет. Разбира се, никой не казва, че подобна тактика не носи резултат, защото много играчи имат домашни любимци благодарение на щастливото съвпадение. Но далеч по-добри резултати ще доведат до търсене на специфични чудовища. Как да търсим Покемон по този начин? Ще научите за това от следващия блок.

В преследване на домашен любимец

На първо място, изберете най-близкия Pokemon в раздела близки. След това пребройте броя на следите, водещи до създанието. Сега трябва да отидете на търсенето на чудовище, което ще се проведе на принципа "горещо-студено". Освен това, ако броят на песните се увеличи, тогава сте избрали грешната посока. Върни се и отиди в обратната посока.

Не забравяйте, че играете в реалния свят, а пътеките, пешеходните преходи, както и рововете и други препятствия не са изчезнали, затова бъдете внимателни. В допълнение, Pokemon GO в Русия е доста "суров", така че много потребители се оплакват от честите сървъри "висят". Така че ако за дълго време броят на песните се запази на същото ниво (3 лапи), тогава може да е имало проблем с играта и трябва да изчакате, докато връзката бъде установена.

Ловите същества

За да потърсим Pokemon, разбрахме, сега да обсъдим как да ги хванем. Най-накрая намерихте ново джобно чудовище. Сега кликнете върху Pokemon с пръста си, така че да се появи в пълен ръст. След това трябва да задържите покела, да го насочите към създанието. В същото време не забравяйте да влезете в зеления или жълт кръг. Ако опитът беше успешен, ще можете да наблюдавате как капанът стяга покемона. В допълнение, топката трябва да се затвори и това ще означава, че чудовището е хванато.

Но не се радвайте на победата, защото създанието ще продължи да се съпротивлява и може дори да се освободи. В същото време, зависи от рядкостта и силата на Покемона дали чудовището ще излезе от капана. По-силни същества трябва да бъдат уловени с помощта на специални подобрени pokebolov, които могат да бъдат закупени в играта магазин.

Специални програми и допълнения

Игра, в която Pokemons търсят - Pokemon Go, - придоби разнообразие от приложения и допълнителни услуги, които помагат на всички потребители да разберат по-добре механиката за търсене. Основният набор от такива проекти е фокусиран върху основната идея - “хвана всички”. Същността на тези приложения е доста проста - потребителите споделят информация за това къде и кога са уловили чудовище, след което тази информация се нанася на картата.

Абсолютният лидер на тези услуги е Poke Radar. Това приложение за платформи iOS показва карта, на която са нанесени местоположенията на уловените покемони. Играчите трябва само да изучат картата и, надявайки се на щастлив случай, да отидат в търсене.

Тъй като "уреждането" на чудовища е доста гъсто, за удобството на Poke Radar има филтър, който ви позволява да изберете и започнете да търсите за конкретен Pokemon. Като цяло, приложението е доста полезно и удобно, но не бива да вярвате на всички координати, защото базата данни е неофициална и затова много "безскрупулни" потребители въвеждат невярна информация.

Собствениците на платформата Android не трябва да се разстройват, защото за тях са създадени много допълнителни приложения, за да улеснят търсенето на Pokemon. Разбира се, много от тези услуги не са толкова напреднали и напреднали като Poke Radar днес, но като влезете в Google Play, можете да намерите полезна програма, например Poke Live. Това приложение търси за Pokemon най-близо до потребителя и показва тяхното местоположение на картата. Единственият недостатък на програмата е, че зоната за търсене е ограничена само от околността. Това означава, че няма да можете да видите покемона, който живее в другия край на града и на базата на тези данни да изградите добър маршрут.

Към днешна дата има много полезни приложения. Те включват Pokevision, Pokeflex, Pokefind, PokeCrew и други. Въпреки това, всички те са свободни. Но трябва да се има предвид, че в нашата страна играта се появи сравнително наскоро, така че данните, представени на тези сървъри, са все още непълни. Но може да се получи и полезна информация от тях.

Класификация на джобните чудовища

Към днешна дата в "Pokémon Go" има 18 вида същества. Къде да търсим Pokemon в зависимост от класификацията? На първо място, трябва да се справите с обхвата на този или онзи вид същество. Както знаете, играта разделя картата на реалния свят на определени области - биоми. Във всяка от тези области обитава един от видовете покемон. И в зависимост от вида на съществото, което искате да намерите, трябва да отидете в района, който е най-подходящ за търсене.

Къде да търсим бойния тип Pokemon?

Джобните чудовища, като Мачок или Примепам, обичат да се бият. Така че най-доброто място за търсене на покемон от този тип ще бъдат стадионите, спортните центрове и зали.

Тип вода

За това къде да търсим Pokemon от този вид, казва самото име. Същества като Sloupoka и Squirtla предпочитат да се установят близо до водата. Така че трябва да ги търсите в близост до реки, потоци, езера и по плажовете.

Магически тип

Същества от този вид предпочитат да се заселят близо до интересни места, както и в гробища и в близост до църквите.

дракони

Покемонът от този тип, както и магията, живеят в близост до забележителности. Така че за тяхното търсене, проверете маркировките на картата.

Покемон на Земята

За да търсите такива същества е по-добре да отидете на паркингите и детските площадки. В допълнение, такива Pokemon може да се намери в близост до пътищата, както и недалеч от кални потоци и канали. Като цяло, всеки градски пейзаж определено привлича покемон от земния тип.

Тип камък

Този тип Pokemon може да се намери в близост до паркинги, жп гари, магистрали и всякакви големи сгради. В допълнение, такива същества обичат да се установят в големи търговски центрове.

Лед Покемон

За да намерим същества от този тип, не е необходимо да отиваме в замръзналите кътчета на нашата планета. В топлите страни ледените същества се гнездят в тревата, която расте в близост до водни басейни. Ако търсите покемон в по-студена страна, обърнете внимание на заледени повърхности.

Летящи чудовища

Най-често, Pokemon от този тип живеят в близост до земеделски земи. В допълнение, тези животни могат да бъдат намерени в паркове, гори, градини, детски площадки, както и места, където има много трева.

насекоми

Такива Pokemon предпочитат да се установят в близост до фермите, в градини, гори, паркове и детски площадки. Като цяло, всеки терен с гъста трева е подходящ, дори и цветна леха близо до къщата ви може да се превърне в дом за насекомо.

Нормален покемон

Такива джобни чудовища могат да се срещат навсякъде и дори във вашия апартамент.

Огнени същества

За търсене на такива същества не е необходимо да се изкачвате в устието на вулкана и да търсите източници на открит огън. Пожар Покемоните предпочитат да живеят в жилищни райони, но избират топли и сухи места. В допълнение, тези чудовища могат да бъдат намерени в близост до плажовете.

призраци

Този тип е много рядък и само няколко играчи могат да се похвалят с тяхното улавяне. Такива Pokemon се появяват случайно в близост до църквите, а някои треньори съобщават, че са хванали тези същества през нощта на паркинги.

Психически чудовища

Някои Pokemon от този тип, например, Abru, могат да бъдат намерени на тревисти места, но такива места не са приложими за целия вид. Много е вероятно да се открие психическо Pokémon в жилищни райони, но само през нощта. В допълнение, голям шанс да се срещне с такова чудовище близо до и вътре болници.

Стоманени същества

Такива Pokemon често се комбинира с друг тип, което значително опростява тяхното търсене. В крайна сметка, такива комбинации значително разширяват областта за търсене за сметка на допълнителен тип. Steel Pokemon може да се намери до големи сгради, както и в близост до железопътни релси и вилици.

Покемон на трева

За това къде да търсим Pokemon GO от този тип се казва самото име. Такива същества предпочитат да населят терен с гъста трева, като гори и ферми, както и паркове, градини и голф игрища.

Електрически чудовища

Можете да намерите такива същества само в индустриални зони, както и в училища, институти, колежи. Като цяло, за да търсите електрически Pokemon, например, Pikachu, трябва да отидете на място с високо съдържание на бетон.

Отровни чудовища

Разбира се, за да хванете такива същества, не е необходимо да отидете в замърсени и опасни зони. В крайна сметка, можете да намерите отровни Pokemon в места с висока влажност. Например в езера или езера. В допълнение, този вид чудовище понякога се появява в промишлените райони на града, както и в големи сгради, но това се случва доста рядко.

Това завършва нашия преглед на това къде и как да търсим Pokemon в играта Pokemon GO. Надяваме се нашите съвети да ви помогнат да намерите колкото се може повече същества, като направите колекцията си от джобни чудовища най-богата и разнообразна.