Историята на играта Gravity Rush 2

Anonim

Grvavity Rush 2 е продължение на популярната игра със същото име, пусната преди това на платформата PsVita. Този път приключенията на магическото момиче Кат и нейната верна котка, Дъсти, ще зарадва всички собственици на PS4.

Играта Gravity Rush 2 се счита за уникално творение. Той може да се похвали не само с интересен сюжет, но и с оригинален геймплей, който ще преобърне света ви.

В буквалния смисъл.

Световна гравитационна треска 2

Играта е смесица от екшън, платформинг и пясъчник с елементи на жанра "победи всички тях" (английската версия на Beat 'em all) и перспективата на трето лице. Вие поемате контрола над красиво момиче на име Кат, което има специална способност да контролира гравитацията. По време на приключенията тя се придружава навсякъде от верния си приятел, котката Дъсти, благодарение на която се пробужда изключителната сила на момичето.

В допълнение към Кат, друга героиня е надарена с тази способност. Нейното име е Рейвън и тя има вълшебна врана, която също дава сила да промени гравитацията.

Събитията от Gravity Rush 2 се провеждат в невероятна алтернативна вселена, в която огромни острови, обитавани от хора, се издигат високо в небето, а във въздуха виси тежка мъгла от мъгла, покриваща всичко наоколо, дори земята. Жителите на този необикновен свят имат доста напреднали технологии, огнестрелни оръжия и други атрибути на една развита цивилизация.

За какво е заговорът?

Във втората част, Кат, Рейвън и няколко техни приятели се прехвърлят в паралелно измерение, което също има летящи острови. Героите се разпръскват и са на различни места, далеч един от друг. Кат успява да се сприятелява с местните миньори, които извличат фрагментите от гравитационната руда и привличат тяхната подкрепа в търсенето на изчезнали приятели. Когато едно момиче, след като премине през много изпитания, успее да намери своя приятел Рейвън, става ясно, че пред тях има още повече приключения. Gravity Rush 2 има всичко, което сърцето ви желае: тук можете да се движите през временни пространства, да участвате в революция, да се сблъсквате с роботи и да пътувате до град Хексвил (място, познато на играчи от първата част) и много други.

Създадохте ли нов шедьовър?

Разбира се! Заслужава си да се каже, че първоначално издаването на първата част беше замислено от разработчиците на PS3 платформата, но накрая трябваше да работят с PsVita. В резултат на това в играта има много изрязани материали и ограничено представяне. С Gravity Rush 2 ситуацията се променя и проектът продължава с планираната PS4, което е добра новина.

Играта се оказа точно такава, каквато беше представена на геймърите на различни изложби: огромно сюжетно съдържание, различни мисии на трети страни, всякакви колективи, които трябва да бъдат събрани на огромната карта, вълнуващи изпитания, както и социални иновации под формата на съвместни битки, съкровищница и приятелски снимки.,

Само на един пасаж на сюжета Gravity Rush 2 може да отнеме около двадесет часа и това не се счита за изпълнението на огромния брой допълнителни задачи, които са включени в играта. Ако ви харесва добра история, подправена с невероятна игра, тогава никога не пропускайте новия Gravity Rush.