Как да се кача на компютъра от "Viber": три лесни начина

Anonim

Всеки ден програмата "Viber" става все по-популярна. Потребителите инсталират приложението на всички налични мобилни телефони и персонални компютри. След известно време трябва да помислите как да се качите на компютъра от "Viber". Никой не иска непознат да чете послание в негово отсъствие. Тази статия описва три решения на проблема.

Как да се кача на компютъра с "Viber": 1 начин

Ако потребителят иска да напусне личен акаунт, той трябва да отвори менюто и да отиде в раздела "Параметри". След това трябва да изберете елемента Exit и да натиснете бутона OK. В същото време в иконата за състояние се появява "Офлайн". Ако тази опция не е подходяща, трябва да кликнете върху бутона "Отказ".

Как да се кача на компютъра с "Viber"? За да направите това, можете също да щракнете с десен бутон на мишката върху иконата на програмата в тавата и да изберете съответния елемент от контекстното меню. След като извършите тези действия, потребителят няма да може да получава обаждания и съобщения. Програмата ще започне да работи в ограничен режим. Потребителят ще има достъп до всички опции на приложението при следващото стартиране на програмата.

Фонов режим

Ако просто трябва да премахнете програмата от екрана, можете да кликнете върху бутона "Минимизиране". Приложението ще се затвори.

В този случай потребителят ще получава информация за входящи съобщения и повиквания. В статуса ще остане иконата "Онлайн". Програмата ще използва RAM. Този начин на приложение се нарича фон.

Как да излезете от "Viber" акаунта на компютъра: 2 начин

Потребителят може да изтрие информацията за профила, записана на компютъра, като използва софтуер за почистване на регистъра. Как да излезете от компютъра от Vibera и да изтриете всички файлове, свързани с него? За да направите това, трябва да инсталирате и изпълните помощната програма Revo Uninstaller или друго подобно приложение. След почистване на системния регистър можете да създадете нов профил. Методът е подходящ за потребители, които искат да влязат с друг телефонен номер.

Ако оставите профила си, трябва да запомните, че историята на получените и изпратени съобщения ще бъде изтрита. Ако програмата е синхронизирана с мобилен телефон, кореспонденцията ще изчезне и там. За да запазите съобщенията, първо трябва да създадете резервно копие.

Метод 3: Деактивирайте акаунта

Ако потребителят иска да създаде нов акаунт, той не трябва да изтрива приложението. Просто деактивирайте профила. Как да стигна до "Viber" на компютър, използвайки този метод? Първо трябва да създадете резервно копие на необходимите файлове. Всички незапазени данни ще бъдат изтрити.

След това трябва да отидете в програмата. В секцията „Параметри“ трябва да изберете реда „Настройки“. След това отворете раздела „Поверителност“ и кликнете върху бутона за деактивиране на профила. След като акаунтът бъде деактивиран, всички снимки, повиквания, съобщения, групи и стикери ще бъдат изтрити.

Когато деактивирате потребителски профил в програмата, процедурата за прекъсване на акаунтите във Facebook и Twitter се извършва автоматично. Възстановяването на информация няма да успее. За да отворите нов профил, трябва да влезете отново в програмата. След това трябва да продължите да използвате приложението.