COD Black Ops 2: системни изисквания

Anonim

Call of Duty е популярна серия стрелци. Игрите от тази поредица засегнаха и реалните събития, които се случиха през 20-ти век и близкото бъдеще. Всяка част е различен сюжет, динамика и висока степен на разказване в целия пасаж. COD Black Ops 2 - продължение на първите Black Ops, издадени през 2012 година. В тази статия ще разгледаме системните изисквания за Black Ops 2, както и кратко описание на сюжета и геймплея.

Игрален парцел

Втората част до известна степен продължава историята на оригинала. Трябва да играете за сина на главния герой на Black Ops - Дейвид Мейсън. Вашият герой е изгубил баща си в детството и сега ще намери убийците и ще им отмъсти. В допълнение към личната мотивация и цели, героят е борец на антитерористичната група "морски лъвове". Цялата игра е изградена около борбата срещу тероризма и също така разказва за личната история на главния герой.

Разработчиците от серията COD от част до част постепенно въвеждат нови чипове. Сюжетът на стрелеца никога не може да се похвали с оригиналност, но в тази част на играча се дава малко свобода на избор в ключовите точки. Зависи от вас кои ключови символи ще оцелеят до края на пасажа.

геймплей

По отношение на геймплея, серията не променя своите канони. Това все още е динамичен сценарий с много сцени. Всяка мисия се отличава не само от разнообразието от действия, но и от отличното режисура и постановка. Black Ops 2, чиито системни изисквания са представени по-долу, е добър боец ​​от света на компютърните игри.

Ако по отношение на сюжета и преминаването на кампанията всички обичайни и обикновени, в мултиплеър, играта направи голям скок напред. Тази част е все още търсена сред феновете на поредицата. До голяма степен поради ниските системни изисквания, COD Black Ops 2 все още е инсталиран на компютрите на феновете на стрелците.

Подхождаме гладко към основната тема на статията - това са препоръки за конфигуриране на компютър, на който можете спокойно да играете този шутър.

Минимални системни изисквания Black Ops 2

С тази част от Call of Duty, разработчиците решиха да не обявяват препоръчаните изисквания, но представиха само минималната конфигурация, необходима за стартиране на проекта. Защо компанията е предприела такава стъпка е неизвестна, но досега в официалните ресурси и дигиталните магазини се посочват само минимални стойности за мощта на компютъра. По-долу можете да ги намерите:

  • Windows Vista или по-нова версия;
  • минимум 2-ядрен процесор с честота 2, 7 GHz;
  • 2 GB RAM или повече;
  • 16 GB твърд диск за инсталиране;
  • Поддръжка на DirectX 11;
  • видео карта с 512 MB памет;
  • да играете мултиплейър изисква стабилна интернет връзка.

Както можете да видите, днес системните изисквания на COD Black Ops 2 са твърде ниски, така че можете да го стартирате дори на слаб компютър или лаптоп.

Тъй като няма официални изисквания за висококачествени графични настройки, можете да научите за тях само експериментално. Както знаете, за удобна игра с FullHD и ултра качество, системните изисквания на Black Ops 2 ще се удвоят.

Ако нямате подходящ компютър, обърнете внимание на тази игра на конзолите Xbox 360 и PlayStation 3. Въпреки това, тези версии имат един съществен недостатък - това са затворени мултиплейър сървъри.

Резултатът

Call of Duty Black Ops 2 - продължение на поредицата, която напълно съответства на каноните и законите на жанра. Отлична кампания за 8-10 часа с интензивни мисии и скрийнсейвъри. В допълнение, поради ниските изисквания, можете да се насладите на геймплея дори на среден компютър. Ако сте фен на стрелците, не забравяйте да проверите тази игра!