Полезни съвети за игра на ядрената стратегия на войната

Anonim

Правилата на войната за ядрена стратегия е отлична онлайн браузърна игра в жанра стратегия, която ви отвежда в света на киборгите и апокалиптичните битки. Издаден от разработчиците от Plarium Gaymes още през 2011 г., и оттогава спечели милиони фенове по целия свят. Играта е безплатна и работи без инсталация или сваляне, и ако искате да прекарате интересното си време зад една вълнуваща стратегия, тогава трябва да я играете. Но трябва да се помни, че "Правилата на войната за ядрена стратегия" не са забавление за няколко часа. Тук, както във всяка стратегия, изпомпването на характер ще отнеме много време.

Сектор - къща и играч в едно лице

Целта на стратегията е да развие максимално сектора си, да изгради огромна армия и да контролира цялата територия и ресурси наоколо. За да постигнете това, трябва да работите усилено. Първоначално самият сектор няма да има нищо, но в рамките на няколко часа ще се появят уран и титанови мини, които ще осигурят необходимите ресурси за изграждане на армията.

Жилищните комплекси осигуряват кредити, които са изключително важни за поддръжката на войските, и си струва да ги изтръгнем дори без задания от генерал Лапидус, за да не се сблъска с разпускането на войски. Но най-важната сграда е командният център, защото чрез него ще можете да взаимодействате със своите войски, да записвате бележки на приятели или врагове и да събирате ресурси от колониите. Има много други сгради в сектора, които ще срещнете, докато напредвате.

Взаимодействие с играча

Играта "Правила на войната: ядрена стратегия" не е нито една игра и ще трябва да си взаимодействате с други играчи. Някои от тях ще станат враг или ресурсна база, а някой - и верни съюзници.

Отделна тема в играта "Ядрена стратегия на военните правила" е извличането на ресурси. В крайна сметка, мините няма да могат да ви осигурят подходящо количество консумативи. И за тяхната минна дейност ще трябва да извършат грабежи или да заловят мини. Но други играчи е малко вероятно да искат да споделят с вас, и това е мястото, където ще започнат битките. Отначало си струва да се разграбят изоставени сектори, чиито собственици са изоставили играта. Но когато сте уверени във вашите способности, можете спокойно да участвате в битка с врага, защото за това можете да получите безценен опит и някои полезни артефакти.

Привличането на приятели в играта „Правила на играта на ядрена стратегия” е важна стъпка, защото благодарение на тях можете да получите такъв вид единици като киборг всеки ден. Специално предимство на този тип войски е, че те не консумират заеми, а това е доста удобно. Когато надграждате характера си, ще ви бъде предложено да се присъедините към клана, което си струва. "Правилата на войната за ядрена стратегия" е отборна игра и само заедно можете да уловите емитера и да го държите в ръцете си. И емитерите, от своя страна, ще дадат ценен мутаген, който увеличава производителността на войските и намалява броя на кредитите, необходими за тяхното поддържане.

Бърза помпа

Увеличаване на производителността на сектора, за закупуване на войски или за увеличаване на производството на ресурси ще помогне на така необходимите кристали. Можете да ги получите, като изпълнявате задачи от генерала или като купувате за истински пари. Ако не искате да прекарвате много време в изпомпване на сектора или изграждане на войски, можете да почистите малко банкомата и да ускорите процеса. Кристалите правят много полезни неща, от възстановяването на войските след битките до закупуването на елитни и стратегически единици, а преследването им се превръща в главното в играта „Правило на войната: ядрена стратегия” Кодове за измама на този ресурс не трябва да се използват. Защото разработчиците наблюдават бързо крадците и за първи път секторът ще бъде забранен за една седмица, но е възможно да се премахне сметката от играта завинаги.

"Правила на войната: ядрена стратегия" - местоположения

Играта е подготвила много интересни задачи, които преминават - удоволствие. И, вероятно, основната роля в тях се играе от места с Моргана, където можете да получите ценен опит и награда под формата на ресурси и войски. Струва си да си припомним, че местата могат да бъдат отбранителни или атакуващи и да изпращат войски към тях трябва да са подходящи. На първо място, местата са чудесна възможност да се получат тежки войски чрез размяна на пехотата им за тях. Тази опция е доста проста за първоначалните нива - изграждане на пехотинци или кибер-писти и изпращането им на подходящо място, и от там ще получите награда под формата на тежко оборудване. На по-трудни нива, една пехота е незаменима, и тук трябва да приложите тактическите си умения. Много участници в "Правилата за война за ядрена стратегия" имат своя собствена мисия. Някой отива само на атакуващите или защитни места, а някои вземат наградата от малките и атакуват по-напредналите секции. Вземете стратегия за преминаване ще има най-много.