Как да изпратя потребител на подарък "VKontakte"?

Anonim

Броят на потребителите в сайта на ВКонтакте днес възлиза на над 190 милиона души. Според лабораторията, в страните от ОНД този сайт е един от най-често посещаваните. С негова помощ хората ежедневно намират стари приятели, съученици, правят нови познанства, общуват, поздравяват взаимно за всякакви значими дати. Благодарение на сайта на ВКонтакте е много просто и удобно да направите изненада за един човек за празник днес. Можете да изпратите безплатно съобщение на приятел с поздравления и да видите как потребителят отговори на приятни думи. Днес, много потребители на мрежата, за да поздравят човек на някакво събитие, изберете функцията „изпрати подарък” на „ВКонтакте”. Тази услуга вече е много популярна.

За тези, които не знаят как да го направят

И така, как да изпратите подарък "ВКонтакте"? За това ви трябват само няколко секунди. Потребителят трябва да избере желаното лице и да кликне върху опцията "изпрати подарък", която се показва под аватара. Тогава ще трябва да изберете изненада и да го изпратите на точния човек. За подарък можете да пишете поздравления или да ги изпращате без тях. След това изненадата ще бъде показана на потребителя в специален раздел "Моите подаръци". Тази услуга се заплаща основно и за да може потребителят да я използва, той трябва да има определен брой гласове в неговата сметка. Безплатни подаръци се предоставят само на определени празници, например 9 май, 23 февруари, 14 февруари, както и на такива международни тържества като 8 март и Нова година. Ако искате, например, да пожелаете на човек щастлив рожден ден, ще трябва първо да придобиете гласове, за да платите за изненадата си.

Комфортът трябва да бъде във всичко

Когато изпращате подарък, можете да изберете няколко получатели. Плащането за поздравления на всеки нов потребител ще бъде сумирано. Ако не искате получателят да знае, че подаръкът е изпратен от вас, можете да го изпратите анонимно.

Ако в профила Ви липсва необходимия брой гласове, сайтът ще ви предложи да попълните баланса си в нов прозорец, който се отваря, по всеки удобен за вас начин. Например, използвайки мобилен телефон, банкова карта, платежна система или чрез платежни терминали.

Подаръци "ВКонтакте" са разделени на няколко тематични блока, което значително опростява търсенето. Разходите за всяка от тях могат да бъдат проверени, като посочите курсора върху него.

Свободното сирене е в капан

Много потребители на социалната мрежа се интересуват днес от въпроса дали могат по някакъв начин да изпратят подарък VKontakte безплатно. Все пак обстоятелствата са различни, но наистина искам да направя приятна изненада на приятел. Днес има огромен брой сайтове, които могат да ви предложат така наречените безплатни подаръци "ВКонтакте".

В по-голямата си част всички тези ресурси предлагат първо да въведете потребител с идентификационните си данни: потребителско име и парола. И едва след това човек ще може да изпрати подарък на ВКонтакте безплатно. Въпреки това, съществува голяма вероятност за кражба на пълномощия. Някои сайтове искат да изпратят SMS на кратък номер, за да активират сметка в нея, чиято цена предполага незначителен размер. Но след изпращането на заявката сметката на абоната се таксува десетки пъти повече от заявеното. В замяна на това потребителят не получава нищо. За да се избегне подобна ситуация, разходите за изпращане на съобщение до определен номер могат да бъдат предварително проверени.

Неограничени подаръци

Както виждате, днес няма услуга, която да предлага наистина безплатни подаръци на ВКонтакте. Можете обаче да използвате услугата, която предлага неограничен брой подаръци на ден, но не повече от 100.

Такова удоволствие ще бъде на разположение 7 дни за 10 гласа или 30 дни за 20 гласа. Тази услуга обаче не е достъпна за всички потребители на VKontakte, тъй като е все още в бета версия. Така че, за да можете да се възползвате от тази оферта, вашият идентификационен номер трябва да е равен и да бъде в диапазона от 1 до 5, 000, 000 или в рамките на 19, 500, 000-2, 000, 000, 000. Ако профилът ви съвпада с тези данни, можете да използвате услугата неограничени изненади за изпращане за 7 или 30 дни. За да направите това, избирате потребителя, на когото искате да изпратите подарък "ВКонтакте". Кликнете върху „изпрати“ и в падащия прозорец изберете скоростта, която ви е удобна. Можете също да предпочетете възможността за изпращане на една избрана изненада. Може би не се нуждаят от сто? По този начин всеки ден можете да радвате приятелите си чрез мрежата на ВКонтакте. Изпратените подаръци, разбира се, ще могат да развеселят, но не забравяйте, че техният брой не трябва да надвишава 100 броя на ден.