PT T110E3: къде да се пробиват и слабости

Anonim

Въпросът къде да се удари T110E3 възниква рано или късно за всеки играч, който е изправен пред този американски PT. Този тип технология има редица силни и слаби страни, които потребителите трябва да знаят. Това ще помогне да се увеличи броят на техните победи и да се действа по-компетентно в мачовете.

Най-уязвимите места

Заслужава да се отбележи, че има няколко места, където T110E3 може да пробие почти всеки резервоар. Първо, храна, където резервацията е около 38 милиметра. На това място, дори и леките машини могат да направят пробив, трудността е само в правилното насочване. Следващият в списъка е покривът на корпуса и двигателното отделение, където дебелината на резервацията достига 51 мм. Това е повече, но все още твърде малко, за да се сдържат танкове като IS-7. На трето място по ниска броня е страната на корпуса с 7.6 сантиметра. Когато натиснете тук, има възможност за отскок.

Други очевидни недостатъци

В случай на тесен сблъсък на тежки танкове и този американски PT, където да се пробие T110E3, формата на долната броня ще подскаже. Тя е изработена във формата на полукръг, което значително опростява задачата за причиняване на щети. На всяка точка на тази част от конструкцията има минимален слой желязо и няма да има особени проблеми да се пробива там. Общата дебелина на 152 милиметра в този случай няма значение. Върхът е особено важен за превозни средства с по-ниска форма. Високите резервоари са най-добри на близко разстояние, за да вземат най-горните бронепластинки на място. Той е с еднаква дебелина, но като цел е по-лесно за реализиране за насочване. Същият параметър има и страната на кабината, само с активно движение на оборудването от позиция, която ще бъде много по-трудно да се влезе в нея. Това вече е достатъчно, за да се гарантира, че задачата, в която да се удари T110E3, няма проблеми за никой потребител.

Съвети артилеристи

Ръководството за T110E3 и пробиването на този американски PT трябва да включва съвети за любителите на артилерията. Всъщност за тях няма специални проблеми да се справят с тази техника. T110E3 няма екран, което означава, че е много слаб и уязвим за атаки отгоре. Особено тук си струва да се отбележи кърмата от 38 милиметра, която гарантира проникването на всеки модел артилерийски оръдия. Захранването от противопехотни мини върху успешен удар с почти 100% успех ще причини щети. В това отношение, американската ПТ значително губи от британците, които са защитени от филмова версия. В момента това са всички основни недостатъци на този вид оборудване, което трябва да се използва при игра на всеки танкер.