Етерната корона. Как да се получи естерната корона в Скайрим

Anonim

Етерната корона е древен артефакт на Двемер, който може да бъде получен чрез приключване на търсенето "Изгубено през вековете". Как да създадете този магически елемент и какви предимства дава той ще научите от този преглед.

Как да получите артефакт

Етерната корона е създадена в специална магическа кула. За целта са необходими следните материали:

  • ефирна емблема;
  • златен прът (2 броя);
  • Бар Dwemer (2 бр.);
  • безупречен сапфир (2 бр.).

И за да намериш ковачница, трябва да минеш през мисията „Изгубени в векове”. Това търсене ще стане достъпно след инсталирането на добавката Dawnguard. За да активирате мисията, отидете до руините на Dwemer в Arkntams, които се намират южно от Markart.

Вътре ще срещнете призрак - авантюрист Катрин, който почина на това място по време на земетресението. Тя ще разкаже за тайната на древната работилница - ковачницата Етерия. Но преди да стигнете до това място, ще намерите много приключения в играта Skyrim. Ефирната корона ще бъде достъпна само в самия край. Междувременно трябва да съберете четири фрагмента от естери.

Къде да търсим магически неща

Тук ще намерите първия фрагмент от етерия в края на руините на Аркнтъм. По пътя ще се срещнете с няколко Falmer и Corus, така че запазете антидотите и лечебните отвари. В крайна сметка ще има малка мистерия и за да я разрешите, трябва да влезете в въртящите се сфери на стената в определен ред. В дневника на Катрин ще откриете следа и бележка, взета от тялото на авантюрист.

Следващото място за търсене ще бъде пресичането на дълбокия фолк. Това място се намира североизточно от Маркхарт. Тук няма врагове или загадки, така че ще бъде лесно да се получи фрагмент. Етерната корона беше една крачка по-близо, а сега нашият път се намира в Мсулф (руините на юг от Виндхелм). Тук няма никакви проблеми - вземете парчето и отидете в Ралдбтар (югозападно от Виндхелм). Това място е доста опасно, защото Фалмер се засели тук, така че не забравяйте да се подготвите за пътуването. В края на мястото ще намерите последния фрагмент.

ковачница

Ефирната корона ни очаква в древните руини на Btalfta, разположена на юг от Aivarsted. Отвътре можете да намерите няколко не много силни гангстери. Стигнете до пиедестала и вмъкнете фрагменти в него, след което асансьорът се отваря към ковачницата. Но за да стигнем до мястото няма да е лесно - пътят ще бъде блокиран от сферите на Двемер и паяците на охраната. И накрая ще намериш битка със стотника и майстора на ковачницата. Но когато се справите с тях, можете да отидете в ковачницата и да създадете своя собствена награда, а това може да бъде етерна корона, щаб или щит. В допълнение, има няколко сандъци, в които можете да се сдобиете с полезни и скъпи предмети.

Етерната корона "Скайрим". Бонуси за артефакти

Тази магическа вещ ви дава възможност да получите благословия за собственика си от два камъка наведнъж, но само при условие, че носите артефакт на главата си. Защитните свойства на короната не са толкова силни, но с достатъчно ниво на “ковачество” можете да го подобрите на работната маса. Това ще изисква бар Dwemer.