Fallout 4: проходът. "Кривата на обучението" (Братството на стоманата)

Anonim

Fallout 4 е една от основните ролеви игри през 2015 година. Компанията Bethesda пое развитието на нова част, с която бяха свързани много страхове на феновете. Новият проект не беше като "New Vegas", което не харесваше много фенове от поредицата. Играта получи смесени отзиви, но феновете продължават да играят Fallout 4. Passage (“Кривата на обучението” - допълнителна задача) за Фракцията на Братството, която започна в тази статия.

Предпоставки за задачата

Първото нещо, което трябва да изберете фракция. Тази история вилица се отваря по-близо до средата на историята. Посещаването на кривата на обучението е незадължително и повтарящо се, но главният герой получава 100 капачки за изпълнението си (валутата в играта е Fallout 4). Преминаването (“кривата на обучението” е интересна сама по себе си) става достъпна едва след избора на страна и присъединяване към Братството на стоманата.

Ако изберете друга фракция, не се отчайвайте - има подобни мисии от всяка страна, така че можете да спестите капачките. Единственото нещо, което може да разстрои феновете на сюжетни задачи е, че няма да разпознаете моменти от живота на Братството на стоманата. За да получите достъп, трябва да минете през няколко мисии за Братството на стоманата в Fallout 4. Проходът („Кривата на обучението се отваря след приключване на задачата„ Дълг или позор ”) ще бъде интересен, но нека започнем с размера на прага.

"Дълг или позор"

Тази мисия може да бъде активирана на базата на Братството, на моста на Придвен. След като разговаряте с капитана, трябва да отидете да разследвате един случай в изоставено летище. При пристигането си, не забравяйте да говорите със служителите, за да изясните ситуацията. Огледайте шкафчетата на заподозрените в търсене на доказателства. В един от тях ще бъде доказателство за вината на Кларк. Ще бъдете помолени да го последвате след края на смяната. Изчакайте до края на деня и следвайте Кларк. Той ще ви отведе до изоставено сметище. Докато проучвате мястото, самият Кларк ще ви атакува. Можете да решите проблема мирно (с умението "Харизма") или просто да го убиете. Накрая докладвайте на капитана за задачата и получете награда. Това завършва дълг и позор, и отваря достъп до повтарящата се задача Fallout 4 - кривата на обучение, която е описана по-късно.

Значението на повтарящата се задача

Това търсене може да бъде взето и изпълнено безкрайно много пъти. След като се върнете в базата, в списъка с вашите задачи ще се появи продължаването на сюжета на Fallout 4. Проходът (“Curve Curve” не дава много монети, така че не трябва да прекарвате прекалено много време в него) започва със съгласието за придружаване на scripter. Всеки път НДК избира случайно мястото, където ще отидете като ескорт.

Веднъж в определеното място, трябва да пазите скриптора, докато събира данни от терминала. Ще се намесваме в този процес, ако вълшебниците и другите вредители в пустошта. След приключване на събирането на информация, водете служител на Братството обратно в базата. Понякога вашият партньор може да виси и да спре да работи с терминала. В този случай стартирайте от последното записване. Това завършва едно от допълнителните търсения на Братството на стоманата в Fallout 4 - "Кривата на обучението". Проходът и постиженията по задачата се проследяват в главния герой пип-ам, така че да се загубиш е трудно.