Колко тежи War Thunder и как да го инсталираме?

Anonim

War Thunder е съвременна компютърна игра на жанра MMO-action. Тя е създадена и публикувана от местни разработчици от компанията Gaijin Entertainment. Ще бъдат разгледани допълнителни въпроси за това колко тежи War Thunder и какво е то.

Малко за играта

В тази игра сте посрещнати от света на корабите, самолетите и танковете на златната ера. War Thunder ще се бие в исторически битки на земята или във въздуха, борейки се само с истински хора, а не с изкуствен интелект. Също така в процеса на игра ще трябва да се изправи пред специални мисии, които могат да бъдат завършени само с помощта на същите истински играчи.

Разработчиците свършиха добра работа по своя продукт и успяха да постигнат най-реалистичната графика и физика, което носи голямо удоволствие от играта по време на големи битки. Въпреки че двигателят и графиката на играта са на високо ниво, War Thunder тежи толкова, колкото всяка друга MMO игра, която е удобна за потребители с ниска скорост на интернет.

В допълнение, играта включва изключителна система на щети, която позволява да се унищожават дори малки елементи на вражеска техника. След това се обръщаме към въпроса за това колко тежи War Thunder и как се осъществява неговата инсталация.

монтаж

  1. Първо трябва да отидете на сайта за разработчици на игри и да изтеглите малък инсталатор.
  2. След като изтеглите файла, изпълнете получения файл и преминете през всички стъпки, за да изберете директория и да приемете лицензионни споразумения. В инсталатора можете веднага да разберете колко тежи War Thunder. По всяко време можете да затворите инсталатора и да го стартирате отново, докато процесът на инсталиране ще бъде запазен. Също така, докато целият процес е в ход, можете да регулирате нивото на графиката в играта, въз основа на характеристиките на вашия компютър.
  3. Преди да започнете играта ще трябва да регистрирате сметка. Това може да се направи в клиента по време на инсталацията на играта или на сайта.
  4. След като всички файлове на играта са инсталирани, можете да отидете на клиента, да влезете с потребителското си име и парола и да започнете да играете.

Тук ще ви бъде предложено да изтеглите висококачествени текстури, позволявайки още повече да се насладите на геймплея. Но те трябва да се избират само ако характеристиките на компютъра го позволяват.

Статията разгледа описанието на самата игра, нейния процес на инсталиране, както и колко тежи War Thunder. Несъмнено си струва да се опитвате, тъй като това е една от малкото онлайн игри, които ви позволяват да срещнете наземно и въздушно оборудване на едно бойно поле.