World of Warcraft: преминаването на легендата

Anonim

Минаха много години, откакто култовият геймплей на World of Warcraft стана най-популярният MMORPG проект. Преминаването на играта World of Warcraft притесняваше много играчи и всеки видя в това своя смисъл и цел.

По пътя към теста

Героят е помолен да извърви дълъг път, като използва един от няколко състезания, от които да избира. Всеки от тях беше част от определен военен съюз, фракция от която имаше само два - Алианса и Ордата. Първият първоначално е бил съставен от хора, джуджета, джуджета, нощни елфи и след това добавил Дренеи и Ворген. Ордата също обединява орките, тролите, таурените, гоблините, култа на изоставените и кръвните елфи. Много важни фактори зависят от избора на раса, например, специални способности, начално местоположение и отношението на другите фракции към вас. Ако решите да станете Орк, тогава едва ли ще бъдете добре дошли в някой от градовете на Алианса. Не е изненадващо, че и до днес World of Warcraft остава един от най-популярните и важни глобални проекти. Минаха стотици часове, а играта никога не бе имала видим край.

Целият свят е в краката ви

Казано по-просто, играта няма този последен шеф или основна задача, след което играчът ще бъде изпратен, за да създаде нов символ. Можете да обиколите съществуващите подземия, да се биете на всички бойни полета, да свалите големите шефове и дори да станете най-добрата двойка, три или пет на арената, но играта все още няма да ви остави. Като цяло има няколко гледни точки, които се отнасят до постигането на "края" в World of Warcraft. Упътване (първият от четирите начина, по който играчите използват най-често):

  1. Вземи всички постижения, които са в играта. Този път е най-дълъг от всички. Факт е, че много постижения са свързани с овладяването на професиите, които са в геймплея, и тъй като броят на изучаваните позиции по характер е ограничен, ще трябва да се положат големи усилия. Освен това някои постижения се наричат ​​епични или легендарни, така че получаването им ще бъде наистина трудно.
  2. Попълнете всички куестове, които ви се представят. Малко по-къса от горната точка, но отнема малко по-малко време.
  3. Преминете през всички подземни места в World of Warcraft. Преминаването на всички възможни подземия няма да отнеме много време, но трудностите, свързани с това, ще бъдат много трудни, защото шефовете никога няма да ви дадат застой, а изискванията за нивото и оборудването на героя няма да позволят на героя да ги лети прекалено бързо.
  4. Достигнете максималното ниво. Някои играчи смятат, че с получаването на последното ниво играта се счита за приключила. Тя може да бъде постигната по най-различни начини и дори ако изпълнявате щателни задачи, трябва да пропуснете доста голяма част от тях. Тази позиция е най-слабата и има малко поддръжници.

Така или иначе, няма абсолютна истина в нито една от тези точки. Дори и да правите всички, все още остава в играта какво да правите. Различни сезонни задачи, тържества и нови събития, създаването и развитието на гилдията - всичко това ще ви даде World of Warcraft. Предаване на всички задачи, изчистване на съществуващите подземия - само върхът на айсберга, защото самата игра има социална ориентация, което означава, че ще трябва да взаимодействаме повече с хората, отколкото с НДК.

добавки

Така че играчите не се отегчават твърде дълго и нямат време да се насладят на абсолютната сила, разработчиците издават актуализации в играта с достатъчна честота. Един от последните и съществуващи до излизането на друга легионна добавка е World of Warcraft военачалниците на драенор, преминаването на които ще стане още по-интересно, тъй като максималното ниво се е повишило до 100, и е въведен нов свят, дори малък свят - Drenor.

Прекратява ни до нищо

Именно тази игра привлича милиони потребители към себе си: огромен свят, стотици хиляди задачи, събития и подземия - всичко това ще намерите в World of Warcraft. Преминаването на играта всеки вижда по свой собствен начин, което също е друга характеристика на геймплея и не може да се каже, че една категория играчи ще бъде права, а другата няма.