"Симс 3: Приключение". Пътуване до Египет

Anonim

Заедно с добавянето на "Sims 3: Adventure", играчите имат още повече възможности да излязат извън обичайните граници на играта. Сега Sims могат по всяко време да пътуват до една от трите предлагани страни: Китай, Франция или Египет. В допълнение към вече добре познатата игрална механика, като общуване със съседи, пазаруване и проучване на градските квартали, допълнението предлага да опитате друга напълно нова функция на геймплея The Sims - решаване на различни пъзели. Особено интересно е да се решават загадки и да се намерят ценни артефакти в Египет. Тази страна с пясък и само слънце в атмосферата има спираща дъха приключение.

Пристигане в Ал-Симара

За да отидете на първото си пътуване до Sims 3: Adventure, трябва да резервирате обиколка по телефон или компютър. Цената на такова удоволствие е само 16 000 Simolions.

Ал Симара не е място, където хората идват за комфортна почивка, така че всички Sims са настанени в къмпинги. Общо на територията ще има 4 места, където персонажът може да се отпусне и да яде. Лагерите са разположени така, че пътниците винаги да имат бърз достъп до тях.

Готови средства са въоръжени!

Сим може да намери всичко необходимо за пътуване на местния пазар. Именно там в „Sims 3: Adventures“ се купуват неща като палатка, консервирани храни и дори преносим душ. Така характерът ще бъде в комфорт дори и в средата на безкрайни пясъци, което означава, че той няма да прекъсва кампанията всеки път, когато иска да спи или да се измие.

Също така на пазара можете да си купите своя собствена камера и съответната литература, която ще ви помогне да научите умението за фотография. Ако симът е готов да готви, то той със сигурност ще хареса новите рецепти за шаурма и фалафел. "Sims 3: Светът на приключенията" предлага много забавления за всяко хоби, особено за колекционери, които след пътуване до Египет ще могат да попълнят запасите си с различни неща и древни реликви.

Към приключения

За да бъде почивката в горещ Египет продуктивна, препоръчваме ви да обърнете внимание на специалния борд, намиращ се в базовия лагер - всички приключения на разположение в момента ще бъдат поставени върху него. Всяка мисия в гробници и подземия може да доведе до сблъсък с възрадена мумия, която може да хвърля проклятия. Ако симът е прокълнат, тогава той ще има само една седмица, за да намери лекарството, в противен случай ще умре.

Ето защо е важно да се помни, че преминаването на "The Sims 3: Adventures" в Египет е забавно, но все пак доста рисковано. Ако някой играч смята, че не харесва този вид почивка, тогава е по-добре да отидете във Франция или Китай.

В Египет наистина има много приключения. Сим може не само да изследва тъмните подземия и древни пирамиди, но и да обиколи различни храмове, руини и оазиси и дори да посети Сфинкса. Във всеки случай, пътуването до Al Simaru ще бъде незабравимо събитие и уникално преживяване за всеки пътешественик.