Как да си направим кухня без модове и добавки в Minecraft!

Anonim

Разбира се, всеки иска да построи своя дом в Minecraft. Хората изследват територията, събират материали и фантазират. Така че възниква въпросът: "Как да направим кухня в Minecraft?" Проблемът е, че правенето на "вечеря" не е толкова просто. Нека видим какво ви трябва.

Първи стъпки

Първият етап, който днес ще трябва да мине, е събирането на материали за сгради. Какво ни е необходимо? За начало - бутоните. Това е доста важна тема, която е един вид активатор. Не е възможно да ги намерите в природата. Но можете да създадете необходимото количество от този артикул с помощта на калдъръмени камъни.

Къде да ги вземем? Калдъръм се получава при работа с каменни блокове. Намерете депозит от камък, след това унищожи "кубчета" с мотика или меч. В замяна ще получите ресурс, който ще ви помогне да отговорите как да направите кухня в Minecraft. Но какво да кажем за бутоните, когато няма нищо друго? Нека да видим какво още трябва да получим.

Лука

Е, кухнята в Minecraft е стая, която е доста трудна за създаване. Освен купчината бутони, ще ни трябват и люкове. Малко по-късно ще разберете защо. Първо, нека видим къде можете да получите този елемент.

Подобно на бутона, люкът е нещо, което първоначално не се предлага в света. Той ще трябва да го направи сам. Така че имайте търпение, усилия и време, ако мислите за това как да направите кухня в Minecraft. Ще трябва да се потим доста, за да се получи всичко на най-високо ниво.

За да създадете люка, се нуждаете от дърво. В големи количества. Можете да получите този материал навсякъде. Просто нарежете дърветата. Те правят дърва за огрев и пръчки, които трябва да бъдат преработени в дъски и комбинирани. След това ще имате люкове във вашия инвентар. За да отговорите как да се изгради кухня в Minecraft, ще трябва да натрупате 3-4 такива артикула. Е, има и бутони, и люкове. Но как да получим стаята, от която се нуждаем? Нека го разберем.

Цветна вълна

Забравихме обаче друг материал, който ще е необходим по време на строителството. Това е многоцветна вълна. Къде да го вземем? Трябва ли да изработвате отново от скрап материали? Почти.

Обикновена бяла вълна се получава след рязане на овцете. Така че се чувствам като фермер и събирайте вълна от добитъка си. Освен това може да се получи чрез събиране на три нишки. Но къде да се получи оцветена вълна?

Вие ще трябва да боя редовно бяла вълна с боя. Тя може да бъде извадена от калмари. Ако имате късмет, може дори да срещнете черна овца. От него се оказва черната вълна. След всички материали, които вече имате, трябва да продължите с процеса на изграждане.

строителство

Така че, ако мислите за това как да направите кухня в Minecraft, са събрани всички необходими елементи и са готови да се заемем с бизнеса, тогава можем да започнем. Първо, създайте микровълнова фурна. Отидете в стаята, която ще бъде нашата кухня, и поставете балата на вълната на правилното място. След това поставете бутон върху него като на писалка.

Сега правим хладилник. Поставяме няколко бали вълна и им придаваме вид на нашата техника. Сега прикрепете бутоните към него на места, където трябва да има дръжки. По принцип всичко - нашият хладилник е готов.

Освен това от дървени дъски и люкове се правят шкафове и шкафове. А сега виж какво имаш. Както виждате, първите стъпки вече са предприети. Трябва да разберете какви ресурси имате на склад, след което можете да започнете изграждането на останалите мебели.

За да не страдат дълго време, можете да изтеглите всеки мод, който ви позволява бързо да създавате маси и столове от различни дизайни. В противен случай те ще трябва да бъдат изградени с помощта на ограда и панели под налягане. Когато поставите всички мебели на мястото си, ще видите какво е станало обикновеното помещение. Сега знаете как да направите кухня в Minecraft!