Как да се обадите на Searcher в Minecraft и защо?

Anonim

Впечатляваща част от времето, прекарано в Minecraft, ще бъде изразходвано за битки с тълпи, които ще се опитат да ви унищожат. Затова ще ви трябват сериозни оръжия, както и познания кои тълпи са по-силни, които са по-слаби, и кои имат имунитет или слабост за някакви предмети, отвари или заклинания. Но сред обикновените тълпи се открояват шефовете, които са много по-силни и по-опасни от обикновените представители на опонентите. Те имат повече здраве, те ужасно увреждат и имат няколко опасни вида атаки наведнъж. Един от най-плашещите шефове може да се нарече десикант - всъщност не можете да се биете с него, но тогава няма да получите невероятен трофей, Звездата на Долния свят, като по този начин се лишавате от възможността да изработите някои уникални предмети. Но това означава, че все още трябва да знаете как да призовете Търсача в Minecraft.

Какво е търсещият?

Търсещият е шефът, който ужасява както външния си вид, така и атаките си. Трябва да знаете как да призовете десиканта в Minecraft, но в същото време трябва да си представите къде отивате. Този шеф прилича на огромен черен скелет без ръце и крака, но с три черепа, той има способността да лети, което го прави много опасен. Когато се обаждате само на него, той не изглежда особено впечатляващо, докато има само половината от здравето. Но не мисля, че това е шанс да го убиеш възможно най-скоро - докато той е пасивен, няма да можеш да го атакуваш. Той бавно ще придобие липсващото здраве, ще расте по размер и когато достигне своя връх, той ще извърши експлозия, която ще причини щети на всичко в близост до него. Затова си заслужава да изберете правилното място за разговора - както виждате, не е достатъчно да знаете как да извикате Търсача в Minecraft. Има и други фактори, които трябва да се вземат под внимание.

Процес на обаждане

Вече сте научили за това какво е този шеф - време е да преминете към основния въпрос как да се обадите на Searcher в Minecraft. Можете да направите това само ако създадете десния олтар. За да направите това, ще ви е необходим пясъкът на душата и черепът на скелетните десиканти. Този пясък може да се намери в Долния свят. На същото място ще намерите скелети-десиканти. Ще трябва да убиете поне три, за да постигнете желания резултат. В този случай, не от всяка от тълпите може да падне череп, а накрая ще ви трябват три.

Когато необходимите съставки са във вашето присъствие, изберете място и поставете олтар. Не забравяйте, че един от черепите трябва да завърши изграждането на олтара, в противен случай не е активиран. Затова първо поставете три блока от пясъчна душа, а след това поставете друга на страната на централната. Черепите, които трябва да поставите от другата страна по трите пясъчни блока. Когато последният череп стане част от конструкцията, повикването на десиканта се активира. По-добре да се измъкнеш, за да не бъдеш ужилен от мощна експлозия, а също така да вземеш най-изгодната позиция да атакуваш и защитаваш, тъй като ударите на този шеф могат да ти причинят сериозни щети. Скелетният търсач в Minecraft е много по-прост съперник, въпреки че е много по-силен от обикновените скелети. Като цяло, всичко това означава, че десикантът е един от най-трудните опоненти в играта и трябва да следвате специфични тактики срещу него.

Как да се справим с Търсача?

Трябва да се радваме, че не е нужно да мислите къде да намерите търсещия в Minecraft. Когато го наричате и в същото време той остава в пасивно състояние за известно време, попълвайки здравето си, намирате се в изгодна позиция. Можете да изберете местоположението си, да създадете капани и всички условия за комфортна битка. В този случай си струва да се обърне внимание на факта, че десикантът е най-удобно атакуван със стрелки, запазвайки безопасно разстояние. Но има едно предупреждение - когато здравето на шефа достигне нивото, с което е пристигнал в този свят, той ще има нова броня. Тя ще го предпази от стрели и други оръжия за хвърляне, така че тук трябва да вземете меча и да отидете да се биете лице в лице с врага. Тук е важно да обърнете внимание на черепите, които Търсачът ви хвърля - те могат да бъдат опасни. Черната версия, макар и да не причинява много пряка вреда, е отровна, така че постепенно ще загубите здравето си. Сините черепи причиняват повече щети и имат широк радиус на взрив.

Отпадайте от Търсача

Не е нужно да се борите директно с шефа - той е агресивен към всички същества, с изключение на немъртвите. Затова можете да станете свидетели на голямата битка на Minecraft: Драпърът срещу Дракона. Ще можете да довършите Търсача и да съберете капка от него - Звездата на Долния Свят, рядък материал, който е полезен за Вас за създаването на невероятни неща.