Fallout New Vegas: кодове за боеприпаси и оръжия

Anonim

Ако харесвате ролеви игри, както и постпокалиптични теми, тогава определено трябва да преминете през всички игри от серията Fallout. Това е класика на жанра, която ще ви позволи да получите максимално удоволствие, да постигнете най-доброто потапяне в вълнуващата история на главния герой, която може да спаси човечеството, като същевременно решава по-малко глобални проблеми. Светът на Fallout е пустинно и страшно място, където трябва да се борите за оцеляване с цялата си сила, защото наоколо има само врагове. А понякога не е толкова лесно да се направи това - няма добро оръжие под ръка, касетите непрекъснато изтичат, и затова трябва да се изпълняват цели сегменти на играта отново и отново. Ще ви помогне да промените ситуацията в играта Fallout: New Vegas кодове за боеприпаси и оръжия. Но първо трябва да научите как да ги използвате.

Кодове в компютърни игри

Ако искате да научите как да въвеждате кодове за амуниции и други мами във Fallout: New Vegas, тогава първо трябва да получите представа за това какво ще срещнете. Какви са кодовете за компютърни игри? Това са специални команди, които ви позволяват да получите определени елементи, способности и също така да промените много други функции на играта, така че да ви е по-лесно да минете през нея. Обръщайте обаче внимание на факта, че използването на кодове не е правно действие. Естествено, никой няма да те накаже за това, което мислиш, но едва ли ще можеш да намериш резултатите си в масите с високи резултати, няма да получиш никакви постижения, а удоволствието от игралния процес ще бъде много по-малко. Затова трябва първо да помислите дали имате нужда от мами и след това да ги използвате. Сега имате обща представа за мами, така че можете да преминете към по-специфични въпроси, свързани с играта Fallout: New Vegas. Кодове за боеприпаси и оръжия - това е, което ви интересува най-много в момента, затова на тях трябва да се съсредоточите.

Въвеждане на кодове в играта

Така че, сега сте готови да научите всички тайни на измамата във Fallout: New Vegas. Кодовете на самите касети обаче няма да ви носят никаква полза. Първото нещо, което трябва да знаете е как да въведете мами в играта. Повечето компютърни игри имат отделно меню за въвеждане на кодове. Този проект обаче е малко по-различен от останалите, защото тук трябва да се обадите на конзолата, в която ще пишете вашите мами във формат на конзолни команди. Ето защо тук няма да е достатъчно просто да въведете набор от символи и да кликнете върху "Enter" - такива кодове изискват по-голяма точност, собствен синтаксис. Често трябва да посочите броя на елементите, продължителността на действието, местоположението на кода за активиране и др. От една страна, това са ненужни трудности, но от друга страна, много по-гъвкава система, която ви позволява да влияете на максималния брой области на играта Fallout: New Vegas. Кодът на касетите като такъв не съществува - но как тогава да ги получим?

Код на артикула

Както бе споменато по-горе, в играта Fallout: New Vegas, кодът за боеприпаси е написан само индивидуално, както и кодът за оръжия или броня. Работата е там, че има един общ код, който можете да използвате, за да получите различни елементи. Тя изглежда съвсем проста - player.additem, съответно, той дава на играта команда, която тя трябва да даде на играча определен обект, който съществува в играта. Но как ще се определят елементите, които трябва да се дадат на играча във Fallout: New Vegas? Кодовете за оръжия и боеприпаси ви обещават произволен брой оръжия и снаряди за тях. Но как да постигнем всичко това?

Идентификатори на елемент

Сега, когато познавате екипа, който ще ви позволи да добавяте елементи към инвентара си, идва най-трудният момент. В Fallout: New Vegas, измамни кодове за куршуми изглеждат съвсем различни - няма нито един не-уникален мамят. Това се дължи на факта, че трябва да използвате идентификационния номер на този артикул, за да получите амуниции, оръжия или нещо друго. По този начин предписвате командата, описана по-горе, и след това добавяте към нея идентификатора на желания елемент. Оказва се, че за да получите един пистолет имате нужда от една измама, а за да получите друг - напълно различен. Естествено, основната текстова част ще остане същата, но идентификаторът ще се промени напълно. Така че, ако искате код за безкрайни боеприпаси в Fallout: New Vegas, ще бъдете разочаровани - това е просто невъзможно да се превърне в реалност тук. Но можете да поискате произволен брой елементи.

Брой елементи

Така че, вие знаете, че за да въведете мами, трябва да се обадите на конзолата, след това да напишете команда в нея, да добавите идентификатор, който ще определи кой елемент трябва - но това не е всичко. Факт е, че можете да посочите точния брой на елементите, от които се нуждаете. Това означава, че можете да получите сто оръдия, за да използвате един и да продадете останалите. Няма възможност да влезете в измама с безкрайни амуниции. Можете да създадете огромни амуниции за вашите оръжия, като използвате големи номера за кода на боеприпасите. Като цяло, както виждате, винаги има изход.

ID списъци

Така дойде най-трудният момент - знаете как да въведете кода за амуниции, оръжия и други предмети. Но в същото време трябва да разберете, че в тази игра има стотици и дори хиляди различни обекти, с които можете да си взаимодействате. Естествено, никой не може да знае всички идентификатори за всеки от елементите, така че трябва да изтеглите специална директория. Там можете да намерите тематични списъци с идентификационни номера за тази игра. Сега просто трябва да изберете необходимите идентификатори от списъка, да ги вмъкнете в измамата, да посочите броя на артикулите и да се насладите на неограничена власт и огромни възможности.

Разбира се, препоръчително е да запомните основния набор от мами, които могат да ви бъдат полезни повече от други. Например, можете да запомните идентификатора на касетите за пистолета, който използвате най-често, за да не влизате в списъка всеки път, когато търсите подходящия номер, когато ви свърши патроните. За да получите лазера се нуждаете от код 000E07D1. За да получите огнехвъргачка, трябва да въведете 00039550, а за плазмен пистолет - 0003954F. Що се отнася до касетите, тук ще ви трябва код 00160c41, за да ги получите за револвера Magnum. Ще получите гранати за гранатомет, използвайки код 00096c40, и електронни заряди за лазер - чрез въвеждане на 0006b53e. Това не е най-трудният процес на въвеждане на мами в играта Fallout. Сега ще имате най-богатия арсенал, на който касетите никога няма да свършат.