Как да изтриете регион в Minecraft

Anonim

Ако решите да играете "Minecraft" в мрежата, тогава така наречените региони - части от света, които се контролират от определени играчи, със сигурност ще хванат окото ви. Тези сайтове са важна част от играта, така че без известно познание ще имате трудности. Има специфични ограничения, които се прилагат само за сайта, така че е важно да знаете някои подробности за това как да „заключите“ територията, какво дава и как да изтриете региона, ако не ви е необходим.

Какво е "заключен" регион

Пътувайки по света "Minecraft" на всеки мрежов сървър, най-вероятно ще попаднете на определени територии, маркирани с имената на други играчи. Това са така наречените частни региони, които играчите вземат предвид. Тази функция е изключително полезна, защото с нейната помощ можете да зададете границите на техните притежания. В тези граници никой освен вие не можете да поставяте блокове, както и да ги унищожавате. Това означава, че можете лесно да изграждате структури, без да се притеснявате за заплахата от грифове - те не знаят как да премахнат регион, принадлежащ на конкретен играч. Само вие можете да направите това. Но преди да научите как да изтриете регион в Minecraft, трябва да научите как да го "приватизирате". В края на краищата, ако нямате "запазена" територия, няма да има нищо, което да се "разпръсне".

Частни зони

Така че, както вече казахме, преди да изтрием даден регион, първо е необходимо да го заключите. За да направите това, имате нужда от дървена брадва, и с някои модификации, можете да се справите без него. Всичко, което трябва да направите, е да регистрирате необходимата команда в конзолата и след това да отбележите две точки, които ще бъдат разположени в два противоположни ъгъла на успоредника, вътре в който ще бъде вашата територия. След това трябва да дадете име на вашия регион и да го припишете като единствен собственик. Естествено, ще имате възможност да добавите други играчи на вашата територия, ако желаете, но ако не сте запознати с никой на сървъра, това не се препоръчва.

Може би всичко това е въпросът как да се осигури определена територия. Но ние говорим за премахването на региона. Ето защо е време да разберете защо дори трябва да знаете как да изтриете регион в Minecraft.

Ограничение на количеството

Изглежда, че всеки може да „защити“ определена територия за себе си и да живее щастливо. Но в действителност това не е така и понякога има нужда да се премахне определен регион. Най-честата причина за това е изтощеният лимит на парцелите, които разчитат на всеки играч. На различни сървъри, това е различно - някои администратори могат само да "приватизират" един сайт, други ще ви позволят да поемете контрола над три и така нататък. И когато вече притежавате максималния брой парчета от света "Minecraft", но имате нужда от още един, възниква въпросът: "Какво да направя?" И тогава ще ви бъде полезно да знаете как да изтриете регион в Minecraft. Това обаче не е единствената причина.

Причини за територията на "развирата"

Както бе споменато по-горе, именно необходимостта да се „защити“ новата територия, докато границата вече е достигната, е основната причина за премахването на районите в Minecraft. Но това може да се случи и по вътрешни причини, т.е. регион, който вече е „заловен”, може да престане да интересува играча - може би ресурсите, от които тази част е ценна, са изчерпани или са изцяло разработени в творчески план. Във всеки случай не е необходимо да се достига лимитът, за да се премахнат частните територии. Също така е невъзможно да се изключи вероятността от грешка - системата на частните в Minecraft не е разработена възможно най-добре. Трябва да имате много остро око, за да отбележите точно онази част от света, от която се нуждаете. Ето защо, понякога в процеса на маркиране има пропуски и недостатъци, а за да не се използва погрешно парче земя, което искате да получите, се използва функцията за премахване на приватизацията, така че трябва да знаете как да изтриете стария регион.

Процес на отстраняване

Изтриването на регион в Minecraft е много просто - процесът е почти същият като създаването на регион, но не е необходимо да отбелязвате точки. Трябва само да регистрирате необходимата команда и да посочите името на региона, който искате да изтриете. Ако сте този, който е създал този регион, той ще бъде изтрит, но ако не, тогава не можете да правите нищо с тази територия. В допълнение, можете да изтриете не само региона, но и хората, които преди това са имали възможност да използват услугите на вашето гостоприемство. За да направите това, трябва да знаете как да премахнете човек от регион, както и команда за конзолата. И отново, можете да направите това само ако сте създател на този регион. Това е направено, за да се гарантира, че грифовете, дори и да проникнат през вашата територия, разтривайки вашето доверие в вас, не могат напълно да ви лишат от това. Вярно е, че те ще могат да унищожат блоковете във вашия район, така че винаги следвайте съветите за безопасност - добавете само доверие хора, в противен случай ще трябва да изтриете региона за още една причина, а именно, защото всичките ви сгради са били унищожени от играч, който лично сте лично. на тяхна територия.